E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisVali ve ekibi İttifak Holding’de---

Vali ve ekibi İttifak Holding’de

Vali ve ekibi İttifak Holding’de
07 Haziran 2017 - 11:56 borsagundem.com

Polisan Holding’de yaptığı operasyon sonrası yakayı ele veren Vali ve ekibinin İttifak Holding’de ‘altın vuruşa’ hazırlandığı söyleniyor

BORSAGUNDEM.COM–KULİS HABER

Polisan Holding operasyonunda yakayı ele veren, borsada Vali lakabıyla tanınan Mahmut Kiras’ın, ekibine moral vermek adına yeni bir operasyona giriştiği öne sürüldü. Borsagundem.com’a ulaşan bilgilere göre İttifak Holding’te şirkete yakın isimler de işin içinde olduğu iddia ediliyor.

Polisan operasyonunda şirkete yakın isimlerle iş tutan ve amacına ulaşan Vali ve ekibi geçtiğimiz günlerde yakayı ele vermişti. 28 Ekim 2016 tarihinde borsagundem.com, “Polisan Holding’de Vali Operasyonu’ başlığıyla haberi yayınlamıştı. SPK, işlemi yapan 4 kişi hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Polisan Holding’de ‘Vali’ operasyonu!

VALİ VE EKİBİ ROTAYI GEBZE’DEN KONYA’YA ÇEVİRDİ

SPK'nın piyasa dolandırıcılığı işlemleri sebebiyle suç duyurusunda bulunduğu Necla Erdem, Ahmet Kiras, Semih Kiras ve Günay Gümüş'e POLHO pay piyasasında 2 yıl geçici işlem yapma yasağı uygulanacak.
Vali–Zeki ekürisinin rotayı Gebze’den Konya taraflarına çevirdiği, ismi FETÖ’nün paralarının aklanmasıyla gündeme gelen İttifak Holding’te işlemlere başladığı ileri sürülüyor.

Polisan'da Vali'nin ekibi yakalandı

FETÖ PARALARININ AKLANMASIYLA GÜNDEME GELDİ

Borsagundem.com firari manipülatör Mecnur Çolak ve Faruk Bakaç’ın söz konusu hissede FETÖ paralarını akladığı yönündeki iddiaları gündeme taşımıştı. Borsagundem.com’un haberinden kısa bir süre sonra şirketin üst düzey yönetimi tasfiye edilmişti.
Geçmişteki operasyonlardan büyük darbe yiyen İttifak Holding’de Vali ve ekibi üzerinden deyim yerindeyse son bir altın vuruş yapılmak istendiği söyleniyor.

Adese'de büyük çöküşün perde arkası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 3,65
En Yüksek: 3,85
En Düşük: 3,62
Değişim -2,41 %
FK: 2,77
PD / DD: 1,17
İşlem Hacmi 95.304.592
Toplam Adet: 25.738.161
Ağırlıklı Ort.: 3,71
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)