E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVali maksadını aştı---

Vali maksadını aştı

Vali maksadını aştı
13 Kasım 2015 - 14:24 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu son günlerde yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı’na yaptığı ziyaretin ardından gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Davutoğlu’nun açıklamaları şöyle:

MANİSA VALİLİĞİ’NİN TARTIŞILAN AÇIKLAMASI 

“Buradan özellikle zikrediyorum; bu maksadını aşan bir ifadedir. Maksadın ne olduğunu tartışmak da istemem. Kesinlikle 78 milyonun her biri bizim için 'olumlu imaja' sahiptir ve her hukuki soruşturmada hakları, hukukları, en önemlisi de izzetleri ve onurları da devletimizin teminatı altındadır.

“İHTİYAÇ VARSA GEREĞİ YAPILIR”  

Hükümetin bu aşamada kurulması varolan Bakanlar Kurulu yapısıyla olur. Çünkü bunun kanunla değişmesi lazım. Kanun olması için Meclis'in açılması lazım ki bu bir süreçtir. Dolayısıyla hükümetimizi sunduğumuz gün bir Bakanlar Kurulu değişikliği beklemek yasal olarak da mümkün değil. Bütün bunlardan sonra bütün tecrübeleri değerlendirip bazı bakanlıklar için düzenlemeler yapılır mı? O tamamıyla süre içerisinde bizim takdirimizle olacak bir husustur. Öyle çok büyük bakan sayısı artışları da o çerçevede dahi beklemek doğru değil. Bir ihtiyaç varsa onun gereği yapılır.

SİLVAN’DA DEVAM EDEN OPERASYON

Biz Silvan'da ve diğer bütün ilçelerimizde ve illerimizde, yerleşim merkezlerimizde huzur kesin olarak tesis edilene kadar bu çalışmaları sürdüreceğiz. Silvan'da da büyük ölçüde operasyonun tamamlanmakta olduğunu söyleyebiliriz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kıro13 Kasım 2015 17:39

    toplumdan gelen tepkiye göre istemeden de olsa, kötü görünmemek adına konuşup karar alıp duruyorlar... orada kelepçelenen bayanlar gerçekten mazlum görünmeseler halk bunlara paralel vatan haini dese valiye madalya takarlardı ama tam tersi olunca kes valinin kafasını...

  • borsacı13 Kasım 2015 16:54

    Valileri ,hükümet değil. Halk seçmeli. O zaman halka daha yakın davranmak zorunda kalır vede halkla içi içe olur. ulaşılmazlığı ,zeusluğu kalmaz. böylelikle demokrasi yerelede yayılmış olur.

  • Ayiptir artik13 Kasım 2015 16:42

    Ya millet marsa cikiyor biz hala ne konusuyoruz, kardesim ileri bakin artik uretin yapin uretim Millet uretiyor biz devamli tuketiyiruz ha bide bos bos konusuyoruz ya

  • mali13 Kasım 2015 16:31

    Vali ırk ve cinsiyet ayrımı yapmış, başörtülüleri ötekileştirmiş. Hala başörtüsü düşmanlığı yapan bürokratlar var. ne de olsa 28 şubattan kalma alışkanlıkları ortaya çıkmış. Esas olan herkes için adalettir.

  • pes13 Kasım 2015 15:00

    başı açıklar azınlık oldu, kötü kadın oldu. ne günlere kaldık. yazık.dünya eşcinsel evlilikleri, hayvan haklarını konuşurken biz hala başörtüsü konuşuyoruz. şu özendikleri arap ülkelerine bri baksınlar, katar, dubai vb hangisinin eşinin başı kapalı?

  • can13 Kasım 2015 14:37

    başları kelepçelenmiş zaten kadınların eline kelepçeye gerek yok

  • PSİKOLOJİK TEST13 Kasım 2015 14:37

    KARDEŞİM BİR PSİKOLOJİK TEST YAPILMAMIŞ,İNSAN İLİŞKİLERİ ÖLÇÜLMEMİŞ SIRF SINAVI KAZANDI DİYE BİR İNSANI NİYE VALİ YAPIYORSUNUZ.VALİLER İLLERDE DEVLETİN HALKA EN YAKIN TEMSİLCİLERİDİRLER.AĞIZLARINDAN ÇIKACAK HER SÖZE DİKKAT ETMEK ZORUNDADIRLAR.RENCİDE EDİCİ İFADELER KULLANIP TOPLUMU GERMEYE KİMSENİN HAKKI YOKTUR.

  • ali13 Kasım 2015 14:34

    zikretmenin manasını bilmeden ikşde birde zikrediyorum diyor gülmekten öldük yahu