E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVali duyurdu: Sokak düğünleri yasak!---

Vali duyurdu: Sokak düğünleri yasak!

Vali duyurdu: Sokak düğünleri yasak!
15 Ağustos 2020 - 18:40 borsagundem.com

Elazığ’da İl Hıfzıssıhha Kurulu'nda sokak ve köy düğünlerinin yanı sıra gelin alma, kına ve nişan gibi toplu etkinliklerle ilgili önemli kararlar alındı.

Elazığ Valiliği, korona virüsü tedbirleri kapsamındaki sosyal mesafe kurallarına uyulmadığını gerekçesiyle sokak düğünlerinin yasaklandığını duyurdu. Düğünlerin 3 saatle sınırlı tutulmasına karar verildiği belirtilen açıklamada, köy düğünlerinin ise ilgili kolluk kuvvetlerinin iznine tabi tutulduğunu ifade edildi. Tedbirlere uymayanlar hakkında 3 bin 150 TL idari para cezası uygulanacağı kaydedildi.

Sözcü'nün haberine göre Elazığ’da İl Hıfzıssıhha Kurulu Vali Erkaya Yırık başkanlığında toplandı. Kurulda özellikle sokak ve köy düğünlerinin yanı sıra gelin alma, kına ve nişan gibi toplu etkinliklerle ilgili önemli kararlar alındı.

Yeni kararla birlikte, korona virüsü tedbirlerindeki sosyal mesafe kuralına uyulmadığı gerekçesiyle sokak düğünlerinin yasaklamasına, düğünlerin 3 saatle sınırlandırılmasına ve konvoy halinde gelin alma – bırakma etkinliklerinin kısıtlanmasına karar verildiğini açıkladı.

Belediye başkanı korona virüse yakalandı

Bakan Koca tweet attı: Esnetebilirsiniz ama...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)