E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVali Cuomo canlı yayında Kovid-19 testi yaptırdı---

Vali Cuomo canlı yayında Kovid-19 testi yaptırdı

Vali Cuomo canlı yayında Kovid-19 testi yaptırdı
18 Mayıs 2020 - 02:39 borsagundem.com

Salgının ilk günlerinden test sıkıntısı nedeniyle belirti göstermeyenlerin test başvurusu yapmamasını isteyen New York Valisi Cuomo, şimdi ise canlı yayında kendisine test yaptırarak halkı cesaretlendirdi

New York Valisi Andrew Cuomo günlük basın toplantısında korona testi oldu.

Televizyonlardan canlı yayınlanan toplantı sırasında Cuomo’ya toplantının düzenlendiği salona gelen bir doktor tarafından korona testi yapıldı.

Salgının ilk günlerinde test eksikliği nedeniyle belirti göstermeyenlere test olmamaları çağrısı yapan Cuomo, şimdilerdeyse New Yorklular’ın test olması gerektiğini belirtiyor.

Bu amaçla da Cuomo, halkı cesaretlendirmek ve ne kadar hızlı yapıldığını göstermek amacıyla basın toplantısında kendisi korona testi yaptırdı.

New York eyaletinin korona salgınıyla ilgili olarak hastaneye sevkler ve can kayıpları konusunda kötü durumda olmadığını kaydeden Andrew Cuomo, eyaletteki 5 bölgenin yeniden açılmakta olduğunu söyledi.

Cuomo’nun verdiği bilgiye göre 16 Mayıs’ta korona nedeniyle eyalette 139 kişi hayatını kaybetti. 11 Mayıs’ta bu rakam 195 olmuştu.

Andrew Cuomo 17 Mayıs itibarıyla günde 40 bin test yapıldığını söyledi.

Virüsü izleme konusunda testin çok yardımcı olacağını vurgulayan Cuomo, testin daha önceden kontrol için kullandığını hatırlattı. New York Valisi test sürecini yürütecek kapasiteleri olduğunu söyledi.

New York, Amerika’da en fazla korona vakasının olduğu eyalet. Eyalette bir ara hastaneye sevkler ve can kayıpları rekor düzeyde iken bu oran son dönemde oldukça azaldı. Eyalet şu sıralar vaka ve can kaybı sayısının en az arttığı bölgelerden biri. (amerikaninsesi.com)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)