E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinVakko’nun A’sına veda---

Vakko’nun A’sına veda

Vakko’nun A’sına veda
09 Eylül 2013 - 06:53 borsagundem.com

Vakko’nun kurucu ortağı Albert Hakko, Neve Şalom Sinagogu’nda düzenlenen törenin ardından Ulus’taki Arnavutköy Musevi Mezarlığı’nda toprağa verildi

İstanbul’da 93 yaşında vefat eden Albert Hakko için düzenlenen törene Hakko ailesi mensupları, çok sayıda iş adamı ve Vakko çalışanları katıldı. Hakko’nun cenazesi, törenin ardından Ulus Musevi Mezarlığı’nda toprağa verildi.
2010’da ayrıldı
Vitali Hakko’nun şapka devrimi sonrası Şen Şapka’yı kurarak başladığı girişimcilik macerası, 1938’de kardeşi Albert’i de yanına alarak Vakko’ya dönüşmüştü.
Vitali Hakko ve Albert Hakko, Vakko markasını 1938’de Vitali’nin V’sini, Albert’in A’sını alıp sonra da bunu soyadlarıyla birleştirerek oluşturdu. Albert Hakko, 2010 yılı sonunda sağlık gerekçesiyle Vakko Holding yönetiminden ayrılmıştı.
Dümen 2’nci kuşakta
Vakko’nun dümeni, Vakko Yönetim Kurulu Başkanı olan Vitali Hakko’nun oğlu Cem Hakko ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak göreve devam eden Albert Hakko’nun oğlu Jeff Hakko’da bulunuyor. Vitali Hakko’nun ablasının oğlu Alberto Elhadef de şirketin yönetim kurulunda yer alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)