E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriVakko otelciliğe giriyor---

Vakko otelciliğe giriyor

Vakko otelciliğe giriyor
18 Kasım 2021 - 07:40 borsagundem.com

Vakko, Nişantaşı'nda 120 milyon TL'lik otel yatırımı yapacağını açıkladı. Otelciliğin çocukluğundan bu yana hayali olduğunu belirten Cem Hakko, “Şimdi bu hayalim gerçek oluyor. Otelcilik alanında yatırımlarımızı devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi.

Vakko Nişantaşı'nda 120 milyon TL'lik otel yatırımı yapacak. Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve Vakko CEO’su Jaklin Güner, 2021 yılına ilişkin gelişmeleri ve grubun yeni yatırımlarını açıkladı.

2021 yılı içinde, 47 Milyon TL’si Vakko Tekstil tarafından yapılan toplam 110 Milyon TL’yi aşkın yatırım yapıldığı belirtilirken 2022 yılının ilk yarısında da Nişantaşı’nda Vakko Hotel&Residence’ın faaliyete geçmesi planlanıyor.

Otelciliğin çocukluğundan bu yana hayali olduğunu belirten Cem Hakko, BloombergHT'de yer alan haberde, “Şimdi bu hayalim gerçek oluyor. Otelcilik alanında yatırımlarımızı devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi.

2021 yılına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Güner, yılın ikinci yarısında aşılanmanın etkisiyle, güvenli seyahatin başlaması, lüks seyahat ve ev dışında geçirilen zamanın artmasının sektöre olumlu etkileri olduğunu vurguladı.

Konya Kağıt halka arz oluyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)18 Kasım 2021 09:22

    usd 1 : 11 ... her ulke vatandaşı gelecek. kım gelırse gelsın paası değerli. o bakımdan karlı sektor olacak. sen organızasyon ıle yterkı konuk bul :D  mıllet sahil denız kenarı  otel açar. ben olsam İstanbul da açarım :D 6 ay deıl, 12 ay iş yapmak için ; ) turizm ve istanbul gece hayatı bir uğrak yeri. heleki buyuk ticari anlaşmalar için gelecek ust duzey havalı zengınler İtanbulda konaklar ticari kongre toplantı vb. vb. iyi düşünmuş. devamıda gelır bence 2022 de.. inşaat fırman var dondur otele :D

  • Vako18 Kasım 2021 08:45

    Delirmişsin bir hayal uğruna batarsın gel bir fabrika kur o parayla bir sürü insanda çalışsın ne yapacaksın oteli heryer otel istanbulda.

  • Otel18 Kasım 2021 09:36

    Otelde insan çalışmıyor mu