E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVakaların katlanarak arttığı Bursa’da tepki çeken açılış---

Vakaların katlanarak arttığı Bursa’da tepki çeken açılış

Vakaların katlanarak arttığı Bursa’da tepki çeken açılış
16 Nisan 2021 - 22:06 borsagundem.com

Günlük korona virüsü vaka sayısı, son 2 ayda 12 kat artan Bursa'da AKP'li Büyükşehir Belediyesi sosyal mesafe kuralını ihlal ederek park açılışı yaptı.

Korona virüsü salgını haritasında çok riskli iller arasında olan Bursa’da vaka sayısı son 2 ayda 12 kat artarken, AKP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin park açılışı tepki çekti.

SOSYAL MESAFE HİÇE SAYILDI

Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre, Büyükşehir Belediyesi’nin Yıldırım Bağlaraltı Mahallesi’nde BUSKİ’ye ait su depolarının bulunduğu alandaki duvarların kaldırılmasıyla açığa çıkan yaklaşık 20 bin metrekare alana kazandırdığı park hizmete açıldı. Çocukların da bulunduğu park açılışında sosyal mesafe kuralının ihlal edildiği görüldü.

HALKA SMS YOLLAYIP DAVET ETTİLER 

AKP'li Yıldırım Belediyesi’nin vatandaşlara gönderdiği SMS’te, “Bugün 12:31 Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bağlaraltı Parkı açılışı yapılacaktır. Siz değerli hemşehrilerimizi yanımızda görmekten mutluluk duyarız” ifadeleri yer aldı.

ÖĞRETMEN İSYAN ETTİ

Öğretmen olduğunu belirten bir sosyal medya kullanıcısı ise kendisine SMS ile gelen davete tepki göstererek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya şöyle seslendi:

Sayın bakanım, ben okulumda öğrencilerimle yüz yüze eğitim yapamazken, sağlık çalışanlarımız canla başla çalışırken, esnaf kan ağlarken bu görüntülere ne diyorsunuz? Sorumlulara yaptırım uygulanacak mı?

TABİP ODASI TEHLİKEYE DİKKAT ÇEKMİŞTİ 

Bursa Tabip Odası Başkanı Alpaslan Türkkan daha dün yaptığı açıklamada, “Kentte Kovid-19 vaka sayılarındaki artış hızlanarak sürmekte. 8-14 Şubat tarihlerinde yüz binde 34,87 olan haftalık Kovid-19 yeni vaka sayısı yaklaşık 12 kat artarak 3-9 Nisan tarihlerinde 418,4'e ulaştı. Şubat ayı başında günde ortalama 155 olan doğrulanmış vaka sayısı, Nisan ayı başında bin 853’e ulaştı” ifadelerine yer vermişti.

Korona virüs vaka sayıları bugün de rekor kırdı!

Borsa İstanbul 3 hisseyi daha tedbir kapsamına aldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli Kovid-19 aşısı için gönüllü oluyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)