E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaVadeliler haftaya düşüşle başladı---

Vadeliler haftaya düşüşle başladı

Vadeliler haftaya düşüşle başladı
12 Temmuz 2021 - 08:59 borsagundem.com

ABD ve Avrupa vadeli endeksleri yeni haftaya hafif düşüşle başladılar

Global piyasalardaki karışık seyrin etkisi ile ABD ve Avrupa vadeli endeksleri yeni haftaya düşüşle başladıkları görülüyor.

Küresel ekonomi için güçlü büyüme beklentilerinin devam etmesine karşın, Delta varyantının yarattığı endişeler piyasaların yeni haftaya bir miktar satışla başlamalarını da beraberinde getiriyor.

Şu sıralarda vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi yüzde 0,16, S&P 500 vadeli endeksi yüzde 0,17 ve Nasdaq 100 vadeli endeksi yüzde 0.06 ekside.

Avrupa vadeli endekslerine bakıldığında da FTSE 100 vadeli endeksi yüzde 0.25, FDAX yüzde 0,12 ve Eurostoxx 50 vadeli endeksi yüzde 0,01 eksideler.

Avrupa borsalarının yeni günü düşüşle başlamaları bekleniyor. IG analistleri FTSE 100'ün yüzde 0,37, DAX'ın yüzde 0,21, CAC-40'ın yüzde 0,06 ekside açılmaları bekleniyor.

IG analistleri Amsterdam ve Oslo borsalarının da güne düşüşle başlayacaklarını, Madrid ve Milano borsalarında ise yatay bir seyir izleneceğini öngörüyorlar.

Günün önemli şirket haberleri 12/07/2021

Koç Holding ve Ege Profil sorusu

Küresel piyasalarda varyant tedirginliği

Asya piyasaları haftaya ZK ile pozitif başladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)