E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUzungöl’de yıkım gerginliği---

Uzungöl’de yıkım gerginliği

Uzungöl’de yıkım gerginliği
23 Aralık 2019 - 03:43 borsagundem.com

Karadeniz'in ünlü turizm merkezi Trabzon Uzungöl'de imar barışına aykırı binaların yıkımı için ekipler gece yarısı harekete geçti. Vatandaşlar kurdukları barikatlarla ekiplere engel olmak istedi. Polis TOMA'larla su sıkarak müdahale etti

Trabzon’un Çaykara ilçesinde Karadeniz’in gözde turizm merkezlerinden Uzungöl’de, imar barışına aykırı 112 kaçak yapıdan 95’i için yıkım, 17’si için de traşlanması yönünde karar alındı.

Ekipler, bu yapılar ile ilgili alınan kararı uygulamak için gece yarısı harekete geçti. Yıkım ekipleri jandarma eşliğinde Uzungöl’e doğru yola çıktı. Ekiplerin yola çıktığını haber alan vatandaşlar, araçları ile barikat kurarak yolu ulaşıma kapattı.

Ekiplerin geçişine izin vermeyen vatandaşlara polis TOMA ile su sıkarak müdahale etti. Güvenlik güçleri ile yıkım ekiplerini engelleme çalışan vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Taki Güngör 23 Aralık 2019 21:34

    Bunlar hemşerilerim, sorsan milliyetçiyiz der sağda sola vatan millet diye ciyaklar araplar parayı verince donuna kadar satar gel gelelim kaçak yapı yapınca sopalarla devletin güçlerine direnirler. Bunlara jopu basacan birazda biber gazı

  • Kaçak Barış23 Aralık 2019 06:50

    Vatandaş mı ? Bunlar diğer vatandaşların hakkını çalan kaçak yapı hırsızları ? İmar kanunu neyse odur. Barış savaştaki 2 taraf arasında olur. İmar barışı ne demek, yani devlete savaş açan mı var demek yani terörist mi bunlar. Ne barışı ? Adam villayı kurmuş Barış belgesini almış 2 milyona satıyor. Devlet hakkı olmadan birilerini zengin ediyor. O kaçak yapıları yıksa bir daha kimse cesaret edemez yapmaya. Suça teşviktir bu.

  • Ali 23 Aralık 2019 10:22

    Çok güzel özetlenmiş! Herkes bu şekilde duyarlı olmalı!