E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinUzayda yaşam bulundu mu?---

Uzayda yaşam bulundu mu?

Uzayda yaşam bulundu mu?
26 Haziran 2017 - 15:54 borsagundem.com

Ünlü aktivist grup Anonymous, NASA'nın yakın zamanda Dünya dışında yaşam bulduğuna dair açıklama yapacağını iddia etti

Anonymous aktivist grubunda Youtube hesabında yayınladığı videoda, NASA'nın dünya dışı gezegenlerde yaşam bulunduğuna ilişkin bulgulara ulaştığı bilgisi detaylarıyla aktarıldı.

Açıklamaya göre, NASA yöneticisi Thomas Zurburchen'in geçen aylarda yaptığı bir açıklamada yer alan "Medeniyetimiz evrende uzaylı yaşamı bulunduğunu keşfetmek üzere" ifadesi de hatırlatılıyor.

Daha önceden de pek çok kurum ve organizasyona saldırı ve incelemeleri ile adını sıkça duyuran Anonymous'un bu kez hedefinde Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) vardı.

Söz konusu videoda Zurbuchen'in ABD Bilim, Uzay ve Teknoloji komitesi toplantısında söz alarak, Dünya dışı yaşamın varlığını ilan ettiğini öne sürüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Var mı yok mu26 Haziran 2017 21:39

    Cübbeli ye sormak lazım.

  • akinci26 Haziran 2017 18:44

    Allah neye musade ederse onu bulursunuz ve gorursunuz

  • ...26 Haziran 2017 18:18

    ee peki "kuru" yokmuş mu = yanlış anlamayın, kuru + pilav :))

  • :)26 Haziran 2017 18:12

    yaşamdan kasıt bir mikro organizma canlı. yani bizim gibi yada doğamızdkai kocaman hayvanlar gibi yaşayanlar deil. Ki altın ve demir dünyamıza uzaydan gelmiştir. bu elementler dünyamızda oluşmamıştır. BU küçük mantıkla bile uzayda yaşam olduğu, mikro organizmaların varlığı yada küçük gözle görülmez mikropların olması benım bile beklentim dahilinde.