E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUzaktan eğitimde hiçbir sınav yapılmayacak---

Uzaktan eğitimde hiçbir sınav yapılmayacak

Uzaktan eğitimde hiçbir sınav yapılmayacak
19 Kasım 2020 - 08:53 borsagundem.com

Rehabilitasyon merkezleri hariç, tüm eğitim, öğretim kurumları ve kurslar 4 Ocak’a kadar yüz yüze eğitime kapatıldı. Sınavlar da yapılmayacak. Sınav öğrencilerinin durumu haftaya açıklanacak

Bakanlık en çok merak edilen soruların başında gelen, ‘Yüz yüze sınavlar ne olacak?' yönündeki soruları, “31 Aralık 2020'ye kadar yüz yüze veya uzaktan hiçbir sınav yapılmayacak, sınavlarla ilgili planlamalar salgın sürecinin seyrine göre ayrıca gerçekleştirilecek, okul yönetimlerimiz ve öğretmenlerimiz aracılığıyla öğrencilerimize duyurulacak” diye cevapladı.

MÜFREDATTAN SORUMLUSUNUZ
Yine merak edilen sınavlarda sorumlu olunacak olan alanla ilgili de, “Öğrencilerimiz, yüz yüze ve uzaktan eğitimle yapılan eğitim öğretim müfredatından sorumlu olacaklar. Yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte 112 branşta 812 öğretmenimizin görev yaptığı, 13 stüdyoda bin 653 ders videosunun hazırlanarak yayına sunulduğu TRT EBA Anaokulu /İlkokul, Ortaokul ve Lise kanallarının haftalık ders programlarını 18 milyon öğrenci velimizin cep telefonlarına kısa mesaj servisiyle ulaştıracağız. Ders yayınlarımız, öğrencilerimizin telafi ve pekiştirmelerine imkân sağlamak için günde üç kez tekrarlanarak ekrana gelmeye devam edecek” diye açıklama yaptı.
(Sultan Uçar /Sözcü)

Bakan Selçuk, uzaktan eğitimin detaylarını açıkladı

New York'ta okullar yeniden kapanacak 

Bilim Kurulu Üyesi Ateş Kara'dan kritik sözler

Koca: Aralıkta 10 milyon Çin aşısı alabileceğiz 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • momet19 Kasım 2020 13:22

    Peki bazı üniversiteler yüz yüze sınavda niye diretiyor?

  • Mucise Reis ;)19 Kasım 2020 09:51

    sınav yapığında sınıfda kalan öğrenci zaten ANAYASAL hakkını kullanır. Eğitim ücretsizdir. Elekronık alet edebatlara ulaşamadım. İnternet alt yazısal sistemler eulaşamadım. Anayasal haklara göre devlet eğitimi ücretsiz olarak öğrencilere verir. Bu bağlamda ne öğrettin de neyin sınavını yapıyorsun ? beni sınıf tekrarına bırakıyorsun ? sınıfda kalma zaten anayasal olarak imkansız. 

  • Pala19 Kasım 2020 09:31

    Okulları açarak hata yaptılar. Eğitim dönemini Ocak-agustos yapacaklardı