E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUyuşturucu bataklığından FETÖ çıktı---

Uyuşturucu bataklığından FETÖ çıktı

Uyuşturucu bataklığından FETÖ çıktı
02 Temmuz 2020 - 10:05 borsagundem.com

Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu ve suç geliri operasyonu olarak gösterilen ‘Bataklık Operasyonu'nda yakalanan elebaşları Nejat Daş ve Çetin Gören'in, emniyetteki işlemleri devam ediyor

Kendisine ‘Padişah Çetin’ diyen Gören’in, üst düzey FETÖ’cülerle irtibatlı olduğu tespit edilirken, Bank Asya’daki yoğun para trafiğine ilişkin dökümanlar ele geçirildi. Gören’in, FETÖ ile irtibatını gizlemek için evine ve çalışma ofisine Saidi Nursi fotoğrafları astığı belirlendi. Gören’in adreslerinde terör örgütünü üst düzey yöneticilerine dağıttığı F serisi 1 dolarlar bulunmuştu.  

Gören'in evinde FETÖ'nün üst düzey yöneticilerine dağıttığı F serisi 1 dolarlar da bulundu.

PARA TRAFİĞİ 1 YIL İZLENDİ

Akşam'dan Melik Yiğitel'in haberine göre, zehir baronlarının, uyuşturucudan elde ettikleri gelirlerine yönelik operasyonun startı 1 yıl önce verildi. Elde edilen belgeler, Brezilya, İspanya, İtalya, Belçika ve Hollanda gibi 9 ülkeyle paylaşıldı. Soruşturmanın söz konusu bu ülkelerde de genişleyebileceği değerlendiriliyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)