E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüUTPYA: SPK kararı ---

UTPYA: SPK kararı

UTPYA: SPK kararı
27 Mart 2013 - 09:59 borsagundem.com

Utopya turizm hisseleri, SPK haftalık bülteninde yer alan açıklamalarda geriledi

SPK haftalık bülteninde, Utopya Turizm ile ilgili açıklamaların ardından hisseler güne düşüşle başladı. Utopya hisseleri yüzde 7.50 değer kaybıyla 1.85 TL'den işlem görüyor.
SPK haftalık bülteninde yer alan açıklamalar için TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatıh14 Nisan 2013 14:59

    arkadaşlar ben de utopya mağduruyum geçen sene den,bır fikir verın neyapmamız gerek busaatten sonra,şırket hıselerını gerı alacağını ılan ettı nekadarını gerı aldı ıyıoldumu onu bılen arkadaşlar yorumlrsa tşkklr

  • çemaşcıya01 Nisan 2013 11:24

    çemaşcı. zararın varsa önce spk ya dilekçe yazıyorsun. şikayet ediyorsun. sonra gidip savcılığa suç duyurusunda bulunup dava açıyorsun. burada başka senetlerle ilgili hukuki sürece girmiş yatırımcıların zararlarını geri alma işi ile çemaş ın alakası yok. sen orda zararını ettyisen sende gereğini yap. her yere çemaş yazıp durma. azcık hak nasıl aranır, onu bil. git çemaş ın halka arzdan bu güne tüm işlemlerini araştır, spk ya öyle müracaat et. yazdığın yazının ütopya ile ilgisi yok!!.

  • çemaş01 Nisan 2013 09:45

    çemaş halk arzını unutturma

  • utopya mağduru29 Mart 2013 01:03

    Sonunda adalet yerini buldu,spk kararı ve hesap dekontlarımız mahkeme açmak için yeterli olur mu?

  • ütopya direnişi28 Mart 2013 15:04

    mağdura yakışan mağrur olmak, haksızlıkla mücadele etmekse yasal yollardan yapılmış sonuca ulaşılmıştır. şimdi kycılardan alınanların iadesine sıra geldi. bunla ilgili gerekli girişimler yapılacaktır. bizi kap açıklamalarından tanıyorsunuz. yerimizi biliyorsunuz.

  • çamaşcıya28 Mart 2013 10:34

    çemaş aldın mı kardeşim. alıp zarar ettin mi?. ettiysen savcılığa suç duyurusunda bulundun mu?. spk ya resmi başvurunu yaptın mı?. bunları küçük yatırımcılar yapmadığı için hep ağlak osman modunda forumlara yazıyorsunuz. gidin hakkınızı resmi olarak yetkili devlet kurumlarına müracaat ederek arayın. herkes hakkını arasa idi hırsızlık düzeni bu kadar cüretkar iş yapamazdı.

  • çemaş28 Mart 2013 09:37

    çemaş halk arzını unutturma

  • Çok bilen27 Mart 2013 21:34

    Hayret. Bu hisse için o kadar şikayet ve yorum yapılırken habere tık yok ...