E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriUtopya Turizm'de ayrılma hakkı fiyatı belli oldu---

Utopya Turizm'de ayrılma hakkı fiyatı belli oldu

Utopya Turizm'de ayrılma hakkı fiyatı belli oldu
05 Ağustos 2019 - 18:37 borsagundem.com

Utopya Turizm, otel satışı kararı sebebiyle ortaklara tanınacak ayrılma hakkı fiyatını belirledi

Utopya Turizm (UTPYA), Utopia World Hotel'in satılması için gerekli onayların alınmasının ardından ortaklara 3.6212 TL'den ayrılma hakkı tanınacağını duyurdu.

Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada "Şirketimize ait Antalya İli Alanya İlçesinde bulunan Utopia World Hotel ' in ATG Anex Tourism Group' un ilgili şirketi Adalı Turizm Otelcilik A.Ş. ye satılması hususunda resmi makam ve kurumların onay süreci devam etmektedir. İlgili tüm kurumlardan devir için uygun görüşü alındıktan sonra Şirketimiz tarafından yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında "Utopia World Hotel' in satılması" hususunda alınan Yönetim Kurulu Kararı, ortaklarımızın onayına sunulacak ve 3,6212 TL den ayrılma hakkı tanınacaktır. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının akabinde taraflar arasında sözleşme imzalanacak olup satış işlemi ile ilgili bilgiler "Maddi Duran Varlık Satışı" bildirimi aracılığı ile KAP dan yatırımcılarımıza duyurulacaktır" ifadeleri yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)