E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriUSAŞ'tan ayrılma hakkı kullanımı---

USAŞ'tan ayrılma hakkı kullanımı

USAŞ'tan ayrılma hakkı kullanımı
25 Nisan 2016 - 17:52 borsagundem.com

Usaş Yatırımlar Holding'ten ayrılma hakkı kullanımına ilişkin açıklama

Hisseleri borsada işlem gören Usaş Yatırımlar Holding tarafından KAP'a gönderilen açıklamada, şirketin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısına katılıp, gündemin 10'uncu maddesinde görüşülen ayrılma hakkına konu maddeye olumsuz oy veren ve muhalefet şerhlerini toplantı tutanağına yazdıran ortakların 1 TL nominal değerli bir pay için 0,40 TL ayrılma hakkı fiyatı üzerinden ayrılma haklarını kullanabileceklerini bildirdi.Şirket ayrılma hakkının, Marbaş Menkul Değerler A.Ş. aracılığı ile kullandırılacağını, ayrılma hakkı kullanımına ilişkin sürenin 26 Nisan 2016 Salı günü saat 09:00'da başlayıp, 09 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 17:00 itibarıyla sona ereceğini bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tarik b.25 Nisan 2016 20:50

    Bu hakki kullanmazsak ,isiklar enerjideki sermaye arttiriminda 1.08 olan hisse basi fiyati kabul etmismi oluyoruz. Ve almak zorundami kaliyoruz. Bilgilendirdiginiz icin simdiden tesekkurederim