E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜrdün'den bomba karar!---

Ürdün'den bomba karar!

Ürdün'den bomba karar!
03 Şubat 2015 - 21:24 borsagundem.com

Ürdün cezaevlerinde bulunan üst düzey IŞİD üyelerinin idam edileceği duyuruldu.

Terör örgütü IŞİD’in Ürdünlü Pilot Muath al-Kasaesbeh’i demir bir kafesin içinde diri diri yakarak öldürdüğünü gösteren videoyu yayınlamasının ardından, Ürdün Kralı Abdullah Amerika ziyaretini yarıda kesti ve Ürdün’e dönme kararı aldı. 

Ürdün Genel Kurmay Başkanı da pilotun ailesine çocuklarının IŞİD tarafından öldürüldüğünü haberini verdi.

Devlet televizyonu ise pilotun öldüğünü doğrulayarak infazın bundan bir ay önce 3 Ocak’ta gerçekleştirildiğini iddia etti. 

Ürdünlü vatandaşlar bu gelişmeler üzerine Amman’da sokaklara döküldü ve Ürdün’ün elinde tuttuğu IŞİD üyelerinin idam edilmesi için gösteri düzenliyor. 

IŞİD’in serbest bırakılmasını istediği IŞİD militanlarının idam edilmek üzere başka bir hapishaneye gönderildiği iddia ediliyor.

İDAM EDİLECEKLER
Ürdün Medyadan Sorumlu Devlet Bakanlığından, IŞİD'in, Ürdünlü pilot  Muaz el-Kesasibe'yi öldürmesinin ardından, arasında örgütün pilot karşılığında  salıverilmesini istediği Sacide el-Rıvaşi ile "Ebu Huzeyfe" lakaplı Ziyad  Kerbuli'nin de bulunduğu Ürdün hapisanelerindeki üst düzey IŞİD mensuplarının  idam edileceği bildirildi.
 
DİRİ DİRİ YAKILARAK ÖLDÜRÜLDÜ 
Ürdünlü pilot Muath al-Kasaesbeh’e ait olduğu iddia edilen videoda, demir kafesin içine kapatılan bir kişiyi canlı canlı yaktığı görülüyor. 24 Aralık’tan bu yana IŞİD tarafından esir tutulan Ürdünlü Pilot Muath al-Kasaesbeh’in infaz görüntüleri olduğu iddia edilen bir video yayınlandı.

Vahşet görüntüleri içeren videoda demir kafesin içine kapatılan turuncu kıyafet giydirilen bir kişi canlı canlı yakılarak infaz edildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sard04 Şubat 2015 00:20

    işid i ab ve abd kurdu hala anlaya mıyor musunuz. parayı o veriyor askerlere usd euro nerden geliyor silahları o veriyor silahları hangi para ile alıyorlar. peki işidin görevi ne..... ortadoğuda demokratik ve ulusalcı güçlü devlet olmasın diye....... yani işid demek hiristiyanlık için para ile hizmettir...

  • Ahmet03 Şubat 2015 23:31

    bu iş-it israile ve amerikaya saldırmadıkca müslümanları temsil edemez..Bundan sonra saldırsada inandırıcı olmaz..Çünkü saldırmaları lazımki benim gibi cahiller inansınlar..

  • x03 Şubat 2015 22:29

    Kim besledi bunları ,benim topraklarımdan neler gitti bu vahşilere! Kimler gönderedi sınır kapılarından !

  • çakır03 Şubat 2015 22:09

    Deaş arkasında Protestan Siyonist Yahudiler ingiltere dünyayı sarmışlar her taşın altında çıkan İngilizler tarafından kurulan oyun üst akıl İng ıddaalar bu yonde