E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinUnutulan bavul ve eşyaların satışında kuyruk caddeye taştı---

Unutulan bavul ve eşyaların satışında kuyruk caddeye taştı

Unutulan bavul ve eşyaların satışında kuyruk caddeye taştı
10 Temmuz 2021 - 19:05 borsagundem.com

İstanbul Havalimanı'nda unutulan eşyalar 1 yıl depoda bekletildikten sonra ihale ile satıldı. Bu eşyaların satıldığı Avcılar'daki mağazanın önünde uzun kuyruklar oluştu.

İstanbul Havalimanı’nda unutulan ve sahipleri tarafından alınmayan eşya ve bavullar kayıp eşya deposunda 1 yıl bekletildikten sonra açılan ilk ihalede açık arttırma ile satıldı.

İhale ile satın alınan kamyonlar dolusu koli ve bavul Avcılar’da depoya indirilerek tek tek sınıflandırıldı ve eşyalar saat 10.00’dan itibaren satış çıkarıldı.

Marmara Caddesi’ndeki bir iş hanındaki mağazanın önünde başlayan kuyruk, caddeye taştı. Mağazanın açılacağı açıklanan saatten 2.5 saat önce kuyruğu girenler özellikle cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarla ilgilendi.

Kontrolleri yapılan, eksiklikleri giderilen cihazlar ikinci el piyasadan daha ucuza satışa çıkarılırken bunlar için belli döneme kadar garanti de verildiği ifade edildi.

3’te 1 fiyatına

Satışı yapanlar, bu işi 1995’ten itibaren yaptıklarını, 14 yıldan bu yana Avcılar’da faaliyet gösterdiklerini belirtirken, “Bavuldan akla gelebilecek her şey çıkabiliyor. Bunları 3’te 1 fiyatına satıyoruz” dedi.

TCDD ana hat tren seferlerini yeniden başlatıyor

5 ülkenin ürünlerine soruşturma

TESK Başkanından "ucuz akaryakıt" uyarısı

24 saat çalışana 4 saat mola

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)