E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÜNLÜ&Co'ya ödül---

ÜNLÜ&Co'ya ödül

ÜNLÜ&Co'ya ödül
13 Kasım 2015 - 17:25 borsagundem.com

ÜNLÜ & Co’ya yılın en iyi ikinci tahvil işlemi ödülü verildi

11 Kasım’da İstanbul Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen Bonds, Loans & Sukuk etkinliği kapsamında verilen ödülde ÜNLÜ & Co, Yıldız Holding’in gıda dışı sektörlerdeki yatırımlarını yöneten girişim sermayesi iştiraklerinden Gözde Girişim’in 2 yıl vadeli 400 milyon TL tutarındaki tahvil ihracını başarıyla gerçekleştirmesi nedeniyle ödüle layık görüldü. 

ÜNLÜ & Co adına ödülü alan Ayşe Akkın yaptığı açıklamada, “TL tahvil/bono piyasası, özellikle gelirleri TL cinsi olan şirketler için finansman portföylerinde olması gereken önemli fonlama kaynaklarından biri haline geldi. Küresel ve yerel gelişmelerle şekillenerek 2016’da da büyüme hızla devam edecektir.” dedi.

Gözde Girişim’in ilk ihracını başarıyla gerçekleştirdiklerini de dile getiren Akkın, “Böylece, Gözde Girişim’in yatırımcı ve fonlama tabanının çeşitlendirilmesine yardımcı olurken diğer şirketler için de örnek teşkil edecek bir işlemle piyasaya bir kez daha öncülük ettik. Bu ödül, Türkiye borç sermaye piyasaları için kilometre taşı olacak bir işleme imza attığımızın da önemli bir göstergesi. Gözde Girişim için gerçekleştirdiğimiz tahvil işleminin başarısının dünyaca ünlü ‘Bonds & Loans Awards Turkey’ tarafından takdir edilmiş olmasından gurur duyuyoruz.” dedi.

ÜNLÜ & Co geçen yılki etkinlikte de ticari araç segmentinde kendi markası da dahil olmak üzere dünyanın önde gelen otomobil markaları için üretim, pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetler sunan Karsan için gerçekleştirdiği 100 milyon TL’lik tahvil ihracıyla “Yılın Yerel Tahvil İşlemi” ödülünün sahibi olmuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)