E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÜnlü&Co’nun araştırma raporları iPad’de---

Ünlü&Co’nun araştırma raporları iPad’de

Ünlü&Co’nun araştırma raporları iPad’de
12 Ocak 2015 - 10:06 borsagundem.com

ÜNLÜ & Co Araştırma Departmanı Türkiye’nin stratejik sektörlerine yönelik geniş bir rapor bankası hazırladı

Türkiye’nin yatırım bankacılığı hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co’nun Araştırma Departmanı hisse senedi piyasasında katma değeri yüksek araştırma raporları üreterek, kurumsal yatırımcılara hisse senedi piyasasındaki yatırım olanakları ile ilgili tarafsız görüş bildirme ve tavsiye sunma amacıyla faaliyet gösteriyor. Departmanın sektörel analizler, uzun vadeli tematik araştırmalar ve şirket bazında hazırlanan ayrıntılı raporlardan oluşan alan bilgi ve yorumları, küresel yatırımcıların yüksek getirili yatırım kararlarına da rehberlik ediyor.

ÜNLÜ & Co Araştırma Departmanı’nın telekomünikasyondan bankacılığa, enerjiden havacılığa kadar farklı sektörler için hazırlamış olduğu ayrıntılı raporlarına ve tüm sektörlere dair özel bilgileri barındıran günlük raporlarına ÜNLÜ & Co Research App sayesinde artık iPad üzerinden istenilen an, istenilen yerden erişilebiliyor. Uygulama sayesinde bölümün yayınladığı tüm raporlar tarih sırası üzerinden görüntülenebiliyor ve her birine 5 üzerinden puan verilebiliyor. Böylelikle raporu daha önce okumuş kişilerin verdiği ortalama puanlar da görüntülenebiliyor. Borsa İstanbul’a kote şirketlere düzenli ziyaretler gerçekleştiren ÜNLÜ & Co Araştırma Departmanı’nın her biri farklı alanlarda uzmanlaşmış 7 analisti gelişmeleri yakından takip ederek edindikleri bulguları raporlara yansıtıyor.

ÜNLÜ & Co Araştırma Müdürü Dr. Vedat Mizrahi, yeni uygulamayla ilgili şunları söylüyor: “2014 yılında takip ettiğimiz şirket sayısını 38’den 49’a çıkardık. 2015 yılında da yatırımcılara katma değerli ürünler ve yararlı yatırım tavsiyeleri sunma misyonumuzu sürdüreceğiz. Analistlerimiz, elde ettikleri bulguları temel alarak ayrıntılı finansal modeller oluştururken geleceğe yönelik ve duyarlılığı analiz edilmiş, uzun vadeli tahminler yapıyor, getirisi yüksek yatırım olanaklarını ortaya çıkarıyor. Ortaya konulan yatırım fırsatları, müşterilere üzerinde titizlikle çalışılan, katma değerli raporlar ile sunuluyor. Uzun vadeli stratejileri ve iş yapış şekilleri analiz edilen her bir şirket için 2 aya kadar çalışma süresi uygulanıyor. Departmanın kanun ve düzenlemelere uyumluluğu gözetilmiş raporları, yatırım kararlarında müşterilerin danışabilecekleri kapsamlı birer kaynak olarak kurumsal arşivlerde yer alıyor.” 

ÜNLÜ & Co Research App indirmek için linki tıklayabilirsiniz: https://itunes.apple.com/tr/app/unlu-co/id951945295?mt=8
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)