E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÜNLÜ&Co bir kez daha Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankası oldu---

ÜNLÜ&Co bir kez daha Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankası oldu

ÜNLÜ&Co bir kez daha Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankası oldu
11 Temmuz 2019 - 13:54 borsagundem.com

Euromoney tarafından 2015’te “Türkiye’nin En İyi Birleşme & Satın Alma Danışmanı” 2016’da “Türkiye’nin En iyi Yatırım Bankası” ödülünü alan ÜNLÜ & Co, 2019 yılında bir kez daha “Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankası” ödülüne layık görüldü.

Uluslararası finans çevrelerinin etkili ve saygın yayınlarından Euromoney Dergisi tarafından  25 yıldır her ülkede finans sektörünün en iyilerinin ödülendirildiği “Euromoney Mükemmellik Ödülleri” (Euromoney Awards for Excellence) bu yıl da 10 Temmuz 2019 tarihinde Londra’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 2015 yılında Euromoney’den Türkiye’nin “En İyi Birleşme & Satın Alma Danışmanı” ödülüne layık görülen Türkiye’nin yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co, 2016’dan sonra bir kez daha “Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankası” (Turkey’s Best Investment Bank) ödülüne layık görülerek sektördeki başarısını uluslararası platformda bir kez daha kanıtladı. 

Tören sonrasında yaptığı değerlendirmede ikinci kez aldıkları bu uluslararası ödülün, geliştirdikleri yerel ve global stratejilerinin doğruluğuna işaret ettiğini belirten ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut L. Ünlü, “ÜNLÜ & Co olarak bölgenin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu olma stratejimiz doğrultusunda önemli adımlar atıyor, yatırım bankacılığı hizmetleri alanındaki büyüme fırsatlarını değerlendiriyoruz. 23 yıldır ülkemizde yatırım hizmetlerinin gelişmesine ve sektörün büyümesine öncülük ettik. Her geçen gün genişleyen ürün ve hizmet yelpazemiz ile hem kurumsal, hem bireysel yatırımcılara katma değerli çözümler sunmaya gelecek dönemde de devam edeceğiz. Bu ödülü faaliyete başladığımız günden bugüne yenilikçi ve dinamik bir anlayışla oluşturduğumuz yeni ürün ve hizmetlerle sektördeki öncülüğümüzün bir göstergesi olarak değerlendiriyorum” dedi. 

Fon kaynaklarını çeşitlendirmek, küresel fonları Türk şirketlerle buluşturmak için Londra’dayız!

Ödül töreni sırasında yeni faaliyete giren Londra ofisi hakkında da bilgi veren Ünlü, “Türkiye’nin ‘yatırım elçisi’ misyonu ile Londra’da ofis açarak Türkiye’nin ve ekonomimizin tanıtımına katkıda bulunarak ülkemize daha fazla fon girişine aracılık etmeyi amaçlıyoruz. Yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi alanında Türkiye’deki tecrübelerimizi hem çevre ülkelere, hem de diğer ülkelere taşıyarak küreselleşme yolunda son yıllarda çeşitli atılımlarımız oldu. Bu amaçla daha önce New York’ta ofis açmıştık. Londra’ya açılmak ise uzun zamandır iş planlarımız arasındaydı.  Yaptığımız başvurular sonucunda FCA onaylı UNLU Securities UK Limited adıyla mart ayı itibariyle Londra’da hizmet vermeye başladık. Günümüz piyasa koşullarında fon kaynaklarının çeşitlendirilmesi Türk  şirketleri için büyük önem taşıyor. Biz de Londra ofisimiz ile hem Türk şirketlerinin ihraç edeceği borçlanma araçlarının plasmanına katkıda bulunacağız, hem de bu şirketleri banka dışı yeni kreditörlerle bir araya getireceğiz.” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)