E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÜnlü yatırımcıdan korkutan uyarı---

Ünlü yatırımcıdan korkutan uyarı

Ünlü yatırımcıdan korkutan uyarı
23 Mayıs 2018 - 08:47 borsagundem.com

Ünlü yatırımcı Mark Mobius, gelişen piyasaları daha fazla olumsuzluğun beklediğini belirtti

Ünlü yatırımcı Mark Mobius, Bloomberg TV'ye verdiği bir röportajda, Türkiye'den gelebilecek negatif bulaşma riski ve Arjantin ile Brezilya'nın da durumlarının iyi olmamasıyla birlikte, gelişen piyasa yatırımcılarının daha fazla olumsuzluk görmeyi beklemeleri gerektiğini söyledi.

Franklin Templeton'dan ayrılmasının bir yıl ardından Mobius Capital Partners LLP'yi kuran Mobius, Endonezya, Tayland ve Filipinler'deki siyasi risklere bağlı olarak yatırımcıların bu ülkelerden çıkmayı sürdürmesinin muhtemel olduğunu belirtti.

Mobius, gelişen piyasaların, "yatırımcıların seçiminde" olduğu görüşünde.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SİBEL YILMAZ24 Mayıs 2018 01:34

    EMPERYALİSTLER VE TÜRKİYEDEKİ UZANTILARININ, SPEKÜLATİF OLARAK ŞİŞİRİLMİŞ KUR ÜZERİNDEN EKONOMİK SIKINTI YAYGARALARI İLE TÜRKİYEDEKİ SEÇMENİN KAFASINI KARIŞTIRARAK SEÇİMİ ETKİLEMEYE ÇALIŞTIKLARI GÜN GİBİ ORTAYA ÇIKMIŞTIR. DENEDİKLERİ HER TÜRLÜ KIŞKIRTICI HAREKETLERE İTİBAR EDİLMEYİNCE, SON ÇARELERİ BAŞKAN KİM SEÇİLİRSE MECLİSTE ÇOĞUNLUĞU YAKALAYAMASIN DERDİNE DÜŞMÜŞLER. SONRA DA BAŞKANLIK OYUNUZU HASAN A, MİLLETVEKİLLİĞİ OYUNUZU HÜSEYİNE VERİN ! DİYEREK, ONA BUNA AKIL VERİYORLAR ! AH KURNAZLAR AH ! BİZİM SEÇMENİMİZ ÜLKESİNİ GELECEĞE GÜVENLE TAŞIYABİLECEK GÜÇLÜ KADROLARI DA GÜÇLÜ LİDERİNİ DE, KENDİ HÜR İRADESİYLE SEÇMESİNİ BİLİR. YORUMLARIM UZUN VE MEŞAKKATLİ ARAŞTIRMALARIMIN ÖZETİDİR. ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

  • htt23 Mayıs 2018 22:07

    doğtaşın ortağı mark fobius . 1,5 yıl kadar önce türkiyeyi yere göğe sığdıramadı açın okuyun .

  • Al haydar yıldırım23 Mayıs 2018 12:01

    de facto yu 1 TL den aldı 10 TL den satacaktı ertelendi.bu adam gibi dolandırıcı biri yoktur daha.

  • HESMEN23 Mayıs 2018 10:22

    bu şerefsize inanmayın arkadaşlar.bu adam tam bir leş kargası milleti paniklettirip sattırıp kendisi alacak hisse seleri bizim borsa dolar bazında en ucuz zamanlarını ve dip fiyatlarlarda hareket etmektedir.hisselerinizi kaptırmayın 5-6 ay sabır edin zararınızı çıkartıp kara dahi geçersiniz.

  • POLAT ALEMDAR23 Mayıs 2018 10:19

    çakal ........sen git çöplükte pislikleri topla....sen benim oğlumun seyini vereyin sana.şerefsiz.bizim borsa nasıl düşer.borsa dolar bazında hareket eder.2008 krizinde dolar 1,25 TL idi şimdi 5 kat değer kayıp etti.şuan hisse senet fiyatları kelepir oldu.borsa cent bazında hareket eder.bizim garibanlar satsın sende topla sana ...arkadaşlar bence dişinizi sıkın ve hisse senetlerinize sahip çıkın.

  • Kürtajcı dede 23 Mayıs 2018 09:55

    Adam bizi korkutmuyor , korkulan diğer ülkelerinde bizim gibi olması.