E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÜnlü yapımcı Raci Şaşmaz hakkında suç duyurusu---

Ünlü yapımcı Raci Şaşmaz hakkında suç duyurusu

Ünlü yapımcı Raci Şaşmaz hakkında suç duyurusu
18 Mayıs 2022 - 20:59 borsagundem.com

SPK, Denge Yatırım Holding hakkında yürütülen inceleme neticesinde Raci Şaşmaz ve Cemaleddin Çoban hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), halka açık Denge Yatırım Holding'in (#DENGE) hesap ve işlemlerinin incelenmesinin ardından, aralarında ünlü yapımcı Raci Şaşmaz'ın da bulunduğu 2 kişi hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

Kararla ilgili SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre Kurul incelemelerinde; Denge Yatırım'ın bağlı ortaklığı Toma Finance Limited'in kârının ve mal varlığının ticari hayatın basiret ve dürüstlük ilkelerine aykırı olarak ilişkili taraf lehine azaltıldığının ve Toma Finance Limited kayıtlarında muhasebe hilesi yapılarak Denge Yatırım'ın konsolide finansal tablo ve raporlarının gerçeği yansıtmayan şekilde düzenlendiğinin tespit edilmesi üzerine, Raci Şaşmaz ve Cemaladdin Çoban hakkında suç duyurusunda bulunulacağını duyurdu.

Zarara uğrayan yatırımcılara hatırlatma: Dava açabilirsiniz

SPK bülteninde, söz konusu usulsüzlükler nedeniyle zarara uğrayan yatırımcılara dava açabilecekleri hatırlatılarak "Denge Yatırım ile ilgili olarak ayrıntıları verilen suçlar nedeniyle (varsa) zarara uğrayan yatırımcıların, genel hükümler çerçevesinde, yasal koşulların oluşması halinde, suç teşkil eden bahse konu işlemlerde sorumluluğu bulunan kişiler aleyhine dava açabilecekleri hususunun Kurulumuz Bülteni aracılığıyla kamuya duyurulmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

SPK, Halk GYO'nun bedelsiz sermaye artırımını onayladı

 

SPK, 28 internet sitesi hakkında hukuki işlem başlatıyor

 

Dört hisse ve bir yatırımcı daha tedbir kapsamına alındı

 

Penta Teknoloji'den yüzde 900 oranında bedelsiz hamlesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,54
En Yüksek: 2,58
En Düşük: 2,49
Değişim -1,17 %
FK: 2,84
PD / DD: 0,85
İşlem Hacmi 29.263.238
Toplam Adet: 11.544.357
Ağırlıklı Ort.: 2,71
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakkı19 Mayıs 2022 15:04

    Bi sürü boşboğaz burada denge hakkında densiz, izansız , karalayıcı, haksız hukuksuz yazmış. Unutulmasın bu şirket binlerce ortağı olan halka açık şirkettir, halka açık şirket hakkında yazarken aklınıza gelen doğruları söyleyin, ağzına gelen kusmukları değil. Denge Holding'in hali hazırda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren Toma Finance Limited unvanlı, İstanbul/Türkiye'de faaliyet gösteren Site Lojistik A.Ş, Metrobil Teknoloji A.Ş, Denge Film Prodüksiyon Eğlence A.Ş. ile Fer Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş. unvanlı bağlı ortaklıkları bulunmaktadır. Site lojistik daha üç gün evvel senelik hacmi 35.000 tl.lik iş bağladı.

  • Anadınmı20 Mayıs 2022 07:15

    Hakkı 5 tane şirket kurup holding olmak o kadar zor değil isim isim sayacağına bilançolarını söyle boş yapma.

  • Pala19 Mayıs 2022 16:07

    İş bağladık diye yalan haber yaptırıp, hisseleri sisiriyorlar. Kar eden şirket temettü verir, diğerleri dolandiricidir

  • vedat altınkaya18 Mayıs 2022 21:53

    doğru düzgün faliyeti olmayan bir şirketi nasıl oluyorda normal pazara almakdalar sn spk yetkilileri bu konuyu tekrar gözden geçirmenizi istiram  ederim  küçük yatırımcının canı yanmasın

  • ANALİST18 Mayıs 2022 21:49

    yeniden gederleme yapıp rekor kar yazan paravan bir şirket

  • yatırımcı18 Mayıs 2022 21:46

    yüzde 87 si halka açık olan bir şirketcik ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım