E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGross: Piyasa riski 2008'den bu yana en yüksek seviyede---

Gross: Piyasa riski 2008'den bu yana en yüksek seviyede

Gross: Piyasa riski 2008'den bu yana en yüksek seviyede
08 Haziran 2017 - 09:01 borsagundem.com

Bill Gross, piyasa riskini 2008'den bu yana en yüksek seviyede görüyor

Tahvil Kralı lakaplıı milyarder fon yöneticisi Bill Gross'a göre, piyasa riski 2008 krizinden bu yana en yüksek seviyede.

Janus Global Unconstrained Bond Fund'u yönetmekte olan Bill Gross, finansal piyasaların 2008 krizinden bu yana en korunmasız durumda olduklarını söyledi.

Gross, yatırımcıların aldıkları riskler için çok yüksek bir fiyat ödeyebilecekleri uyarısında bulundu.

Bloomberg Invest New York konferansında konuşan Tahvil Kralı, "Düşük fiyattan satın almak ve yüksek fiyattan satış yapmak yerine yüksekten satın alıyor ve dua ediyorsunuz" dedi.

Gross, piyasaların geldiği noktada merkez bankalarının gevşek para politikalarını suçladı. Gross daha önceki açıklamasında da değerlemelerin yüksekliğine dikkat çekerek, "Hisse senedi piyasaları çok fazla umutla, yüksek getirili tahvil piyasaları ise çok fazla büyümeyle fiyatlanıyor ve tüm varlık fiyatları yapay seviyelere çıkmış durumda" demişti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mert dümdüz08 Haziran 2017 09:14

    dağıtılan dolarları toplamakta zorlanıyor abd...bunun çaresi belli de o yönteme başvurmadan çözmek istiyorlar...ama hisse senedine vadeli piyasalara giden paraları çekmenin başka yolu yok...bir sabah uyandığımızda o yöntemi duyacağız...tekrar...