E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÜnlü spekülatör Soros hakkında komplo iddiası---

Ünlü spekülatör Soros hakkında komplo iddiası

Ünlü spekülatör Soros hakkında komplo iddiası
03 Temmuz 2019 - 17:38 borsagundem.com

Arnavutluk Cumhurbaşkanı Meta, George Soros’u ülkenin istikrarsızlaştırılmasını sağlamak amacıyla yerel seçimlere yönelik bir komplodan sorumlu tuttu.

BORSAGUNDEM.COM

Arnavutluk Cumhurbaşkanı Ilir Meta ülkenin istikrarsızlaştırılmasını sağlamak ve devleti tamamen ele geçirmeye yönelik bir komplodan George Soros’nun sorumlu olduğunu söyledi.  Ancak iddialarını destekleyecek hiçbir kanıt sunmadı.

2017 yılında cumhurbaşkanı seçilen ancak sosyalistlerin yönetiminde olan Arnavutluk parlamentosu tarafından görevden alınmak istenen Meta daha önceden, Pazar günü yapılan seçimleri yeterince demokratik bulmadığı için iptal etmeye çalışmıştı. Çünkü muhalefet boykot amacıyla seçimlere katılmamıştı. (Fox News)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah08 Temmuz 2019 06:38

    90 yaşına merdiven dayandın 2 yılın var hala gözün doymuyor bu dünya kimseye kalmaz ve dünya malı dünyada kalır soros.

  • realist14 Temmuz 2019 13:16

    "Yarın ölecekmişsin gibi ibadetini yap, hiç ölmeyecekmişsin gib çalış."

  • LEVENT11 Temmuz 2019 09:14

    kardesim bu kafada oldugun ıcin adamlar dunya yı yonetiyor ,oniar paralarını ideallerını gerceklestirecek vakıflara bırakıyorlar,cocuklarına deyil,olene kadar da inandıklara seye hizmet ediyorlar....

  • Xtr03 Temmuz 2019 19:39

    Madem bu adam eylemcilerin finansörü idi niye bu zat hakkında iddianame hazırlanmadı? Ve hala hazırlanmıyor? Gerisi boş laftır. Buradan iktidara sesleniyorum? Hiç çekinmeden artık herkesin önünde savcılara talimat veriyorsunuz ya, bu kişi hakkında da iddianame hazırlattirin. Parayı soros'dan aldı diye onlarca insanı içeri attınız. E peki parayı veren niye davanın içinde yok? Ah milletim ah. Hiç hesap sormaz. Hiç düşünmez artık

  • Nihat04 Temmuz 2019 06:42

    Yahu sen ne cahil adamsın?  Senin iddianameni kim takar?  Dünyanın her yerinde milyar dolarlık yatırımları var!  yaptığı işlerde delil mi bırakır!  Rusya yı da karıştırdı zamanında !  Devlet adamlarını, parmağında oynatan birisi!  İngiliz derin devletinin önde gelen üyelerinden.  Böyle basit ve düz mantıkla olaylara bakman tam bir köylü olduğunu gösteriyor.