E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarÜnlü kripto para borsası Coinbase, MetaMask'a rakip oldu---

Ünlü kripto para borsası Coinbase, MetaMask'a rakip oldu

Ünlü kripto para borsası Coinbase, MetaMask'a rakip oldu
09 Kasım 2021 - 10:25 borsagundem.com

Coinbase, kendi kendine saklama özelliği sunan kripto para cüzdanını duyurdu.

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, Coinbase Wallet üzerinden merkeziyetsiz borsalara (DEX) erişim özelliği içeren tarayıcı uzantısı özelliğini duyurdu.

Pazartesi gününden itibaren Coinbase Wallet, bağımsız bir tarayıcı uzantısı olarak sunulacak ve Chrome tarayıcı için ücretsiz olarak indirilebilecek. Şirket, yeni kullanıcıların MetaMask gibi mevcut bir Ethereum tabanlı cüzdanlardan “içe aktarma” özelliği ile geçiş yapabileceklerini söyledi.

Coinbase Wallet uygulamasını WalletLink aracılığıyla kullanan mevcut müşteriler, cüzdanı içe aktararak ve kurtarma ifadesini girerek yeni özelliğe erişme fırsatına sahip olacak. Coinbase bu yılın mayıs ayında, mevcut müşteriler için indirilebilir tarayıcı uzantısını hayata geçirmişti.

MetaMask gibi kendi kendine saklama özelliği sunan cüzdanlar, merkeziyetsiz finans (DeFi) ve benzersiz token (NFT) ekosistemlerindeki popülerlikle daha da ilgi görür oldu. Kendi kendine saklama özelliği içeren cüzdanlar, kullanıcıların merkeziyetsiz borsalara ve NFT piyasalarına kolay transfer özelliği sunuyor.

İlgili: Popüler cüzdan MetaMask ile dev kripto para borsası el sıkıştı

Kendi kendine saklama özelliği, sektöre on milyonlarca yeni kullanıcı eklediğinden, kripto para dünyasında önemli bir konu haline geldi. DeFi platformlarında yaşanan güvenlik açıkları da, bu gelişmeye tuz biber ekti.

Sonuç olarak, kullanım kolaylığına öncelik veren kendi kendine saklama hizmetleri sunma çabaları arttı. Bu yılın başlarında Jack Dorsey liderliğindeki dijital ödeme şirketi Square, “kendi kendine saklama” özelliklerine sahip yeni bir Bitcoin (BTC) donanım cüzdanı oluşturma planlarını duyurmuştu.

Kripto para piyasaları ilk kez 3 trilyon dolar barajını aştı

 

Kriptolar haftaya güçlü başladı

 

Kripto para danışmanlığı vaadiyle dolandırıldı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)09 Kasım 2021 11:01

    ben taaa eskiden eri metamaks dediğim o ne yahu derlerdi :D Ülkemizdede bu alanda yazılım yapan insanlar var. Gelecek bu olacak. düşünün. Yıldız savaşları uzay yolu gibi hologram ortamında evinizde maç izleyeceksınız... ister trubunden, iser kale arkası, ister teknık direktor yanı :D yaa bu gelecek.gelecek için alt yapı, ekıpmanlar, yazılımlar vb. vb. laızm.. ülkemizde ise  i7pc 10 bin tl... bir genç 12 ay çalışıp pc alıyor internet desen o ayrı bir masraf... Türkiye bu alanda alt yapısı zaten yok internet kopmayan ev var mı ? gerçekten hiç alt yapımız hazır deıl. yakında elan  uyguları ile internete bağlanırsak şaşmam. Adamlar geleceği inşa ediyor biz hala yok ara eleman yok, yok herkes masa başı iş arıyor, zart zurt, herkes kaynakmı yapacak bu ulkede? herkes tarlada bupdaymı ekecek ? birileride masa başı çatır çatır yazılım teknolojı uretecek, ama oyle firmalar yok.  yaa çok berbat planlama var. sıfır puan...