E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÜnlü İngiliz kulübe Araplar ortak oldu---

Ünlü İngiliz kulübe Araplar ortak oldu

Ünlü İngiliz kulübe Araplar ortak oldu
27 Kasım 2019 - 09:26 borsagundem.com

İngiliz Premier Ligi takımı Manchester City'nin sahibinin, özel sermaye şirketi Silver Lake'e 500 milyon dolar değerinde hisse sattığı bildirildi.

Financial Times'ın haberinde, Silver Lake'in Abu Dhabi'nin kontrol ettiği City Football Group'un (CFG) % 10'unu satın aldığı, resmi duyurunun kısa bir süre sonra yapılacağı belirtildi. FT, anlaşmanın Cumartesi günü CFG Başkanı Khaldoon Al Mubarak ve Silver Lake genel ortağı Egon Durban tarafından imzalandığını bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah27 Kasım 2019 22:49

    İyi para vermişler fakat benim beğendiğim kulüp Liverpool fc. Taraftarları hep maçı yaşıyor ve yaşamaya devam ediyorlar.Umarım bu sene premier ligde bu sene çok istedikleri şampiyonluğa ulaşırlar ayrıca işin güzel tarafı avrupa da daha rahat şampiyonlar ligi şampiyonu oldular.

  • erol g.27 Kasım 2019 11:59

    MESSİ'NİN BONSERVİS BEDELİ 110 MİLYON EURO TANK FABRİKAMIZIM %50 Sİ 50 MİLYON MESSİ'NİN BONSERVİS BEDELİ TANK FABRİKAMIZIN TOPLAM DEĞERİNDEN DAHA FAZLA EDİYOR tank fabrikamızın yanına futbolcu yetiştirme fabrikası kurmalıyız

  • Kadir27 Kasım 2019 09:33

    Gelsinler müslüman takım alsınlar