E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÜnlü futbolcu üzgün: İstiklal Marşı'nı okutmadılar---

Ünlü futbolcu üzgün: İstiklal Marşı'nı okutmadılar

Ünlü futbolcu üzgün: İstiklal Marşı'nı okutmadılar
24 Eylül 2015 - 13:47 borsagundem.com

Karşıyaka'nın tecrübeli ismi Necati Ateş, Ziraat Türkiye Kupası maçında yaşananları anlattı.

Siirt'in Kurtalan İlçesi'nde, Kurtalanspor ile İzmir temsilcisi Karşıyaka arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı, konuk ekibin 3-1 galibiyetiyle devam ederken, 85'inci dakikada çıkan olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edildi. Terör örgütü PKK lehine tezahüratlar yaparak, Karşıyakalı futbolcuları taşlayan Kurtalansporlu bir grup taraftara, polisler gaz bombalarıyla müdahale etti. Polisin müdahalesi sonrası taraftarlar stattan uzaklaştırıldı.
 
İzmir ekibinin tecrübeli futbolcusu Necati Ateş ise canlarını zor kurtardıklarını belirtip, “Her şeyi geçtim, bana en çok dokunan İstiklal Marşımız'ın okunmaması oldu. Kendi ülkemizde asker selamı veremeyecek miyiz!” dedi.Necati, “Çok üzücü bir durum. Maçtan önce her şey çok güzeldi. Bizi çok iyi karşıladılar. Ancak sonrasında İstiklal Marşımız okunmadı. Biz bekledik ama okunmadan maç başladı. Her şeyi geçtim, en çok bana bu dokundu. Kendi ülkemizde milli marşımızı okuyamadık. Taraftarlar, ‘Yaşasın Apo’, ‘Yaşasın Kürdistan’ diye bağırdılar. Taha’nın golü sonrasında verdiği asker selamı da gayet normal. Kendi ülkemizde asker selamı veremeyecek miyiz? Kulüp zaten maçın burada oynanmaması için başvuru yapmıştı ama kabul edilmedi” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)