E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜNLÜ & Co'da atama---

ÜNLÜ & Co'da atama

ÜNLÜ & Co'da atama
10 Haziran 2019 - 13:37 borsagundem.com

ÜNLÜ & Co, Araştıma Bölümü’ne, sermaye piyasalarının deneyimli ismini transfer etti. Erol Danış 25 yıllık başarılı kariyeri ile ÜNLÜ & Co Araştırma Bölümü Direktörü oldu.

Yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co, kadrosunu sektörünün deneyimli isimleri ile güçlendirmeye devam ediyor. Ulusal ve global finans kuruluşlarında üst düzey görevlerde bulunan Erol Danış, ÜNLÜ & Co ailesine katılarak Mayıs 2019 itibarıyla Araştırma Bölümü Direktörlüğü görevine getirildi. 

Erol Danış, sırasıyla Finans Yatırım ve Global Menkul Değerler’de çalıştıktan sonra 4 yılı Londra ofisi olmak üzere toplam 6 yıl Morgan Stanley & Co’da 4 yıl da Deutsche Bank’ta çeşitli görevler aldı. Danış, ÜNLÜ & Co Araştırma Bölümü direktörü olmadan, son olarak Sabancı Holding’de yönetici olarak çalıştı. 

Boğaziçi Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi mezunu olan Danış, yüksek  lisansını International University of Japan’da ekonomi-uluslararası finans alanında tamamlamış, Marmara Üniversitesi’nde ise bankacılık üzerine doktora yapmıştır.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kayahan Çolak11 Haziran 2019 10:06

    Erol Bey'e saygılarımı sunar iyi çalışmalar dilerim. Hayırlı olsun, Ünlü için harika bir transfer...

  • Necati Yazar10 Haziran 2019 14:50

    Erol Bey sektörün duayen isimlerinden biridir. Ünlü için iyi bir transfer olmuş.