E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÜnlü borsacı koronaya yakalandı---

Ünlü borsacı koronaya yakalandı

Ünlü borsacı koronaya yakalandı
27 Aralık 2021 - 09:17 borsagundem.com

Hizmet sektörü kadar borsa çevrelerinde de yakından tanına ve Sunset Barış olarak ün yapan Barış Tansever’in de koronaya yakalandığı ortaya çıktı.



İstanbul’da ünlü bir restoranın sahibi olan ve borsada yüklü işlemler yaptığı bilinen Barış Tansever ile eşi Alize Hanım’ın Kovid-19'a yakalandığı ortaya çıktı. Geçen hafta mekanlarında yeni yıl daveti veren Tansever Ailesi kendileri davete katılamayınca gerçekler ortaya çıktı. Sabah’tan Bülent Cankurt konuyu köşesine taşıdı. Tansever çiftinin virüsü Londra'da kaptığını gelen biligiler arasında yer alıyor. Önceki hafta Londra'ya tatile giden çift, orada her 20 kişiden 1'inde görülen Omikron varyantından nasiplerini almış.

Bu arada, geçtiğimiz günlerde borsanın önemli isimlerinden firari manipülatör Mecnur Çolak da koronaya yakalanmış ancak aşı yaptırmadığı için beyin kanaması geçirerek vefat etmişti.

Mecnur Çolak vefat etti

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay koronaya yakalandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Abuzziya27 Aralık 2021 17:08

    Yolun sonunun geldiğinin farkında olan bu spikilatorler,Bunlar öldu numarası yapıp, yüz nakli yaptırıp kimlik değiştirerek yeraltı dünyasında izlerini kaybettiriyorlar, kaybolma sırası, diger spikalatorlerde

  • Servergazi 27 Aralık 2021 10:07

    Mecbur Çolak gibi niceleri küçük yatırımcının ahını aldınız.Gittiginiz yerde yaptıklarınızın hesabını görürsünüz