E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü aktörden sevgililer günü hediyesi Hermes hissesi---

Ünlü aktörden sevgililer günü hediyesi Hermes hissesi

Ünlü aktörden sevgililer günü hediyesi Hermes hissesi
17 Şubat 2021 - 10:00 borsagundem.com

Kara panter ve Creed filmleriyle ünlenen Michel B. Jordan sevgililer gününde hediye olarak ilginç bir seçim yaptı. Ünlü aktör kız arkadaşı Lori Harvey’e lüks moda markası Hermes’in hisse senedini almayı tercih etti.

BORSAGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Kara panter ve Creed filmleriyle ünlenen Michel B. Jordan sevgililer gününde hediye olarak ilginç bir seçim yaptı. Ünlü aktör kız arkadaşı Lori Harvey’e lüks moda markası Hermes’in hisse senedini almayı tercih etti. Yükselen grafiği ile ilgi odağı olmaya devam eden hisse senedi borsası böylece sevgililer günü hediyeleri arasında da yerini almaya başlamış oldu.

People.com’un haberiner göre Harvey, Hermès hisse senedi sertifikasının bir fotoğrafını " Şimdiye kadar aldığım en iyi hediye ... " notuyla sosyal medya hesaplarında paylaştı. 24 yaşındaki Harvey, hayranlarına Pazartesi günü Instagram Hikayesinde 34 yaşındaki Jordan'la romantik randevusunu anlatarak, aktörün sadece kendileri için bir akvaryum kiraladığını ve su altı tünellerinden birinde akşam yemeği yediklerini söyledi.

İkili, geçen ay fotoğrafları yayınlayarak ilişkilerini açıklamıştı. Aylardır Jordan ve Harvey'in romantizmini speküle eden hayranlar için büyük bir sürpriz olmadı. Aralık ayında çift, The Sun tarafından elde edilen fotoğraflarla birlikte Salt Lake City'de bir uçaktan inerken fotoğrafları çekilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasan Karşıyaka17 Şubat 2021 17:54

    Bende 100 lot SASA aldım ama henüz veremedim. Çok çıktığı için sanırım temettüsünü versem yetecek.

  • mustafa polat17 Şubat 2021 17:05

    akıllı yatırım yapmış adam. bizdekiler olsa hemen tektaş yada pırlantadan yola gider.