E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÜniversite öğrencilerine SPK Eğitim Semineri ---

Üniversite öğrencilerine SPK Eğitim Semineri

Üniversite öğrencilerine SPK Eğitim Semineri
28 Kasım 2016 - 12:32 borsagundem.com

Üniversite öğrencilerine yönelik SPK Eğitim Semineri başvuru kılavuzu yayınlandı. İnternetten yapılacak başvurular 5 Aralık’ta başlayacak...

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği SPK Eğitim Seminer’nde yeni dönem Ocak ayında başlıyor. SPK tarafından yayınlanan başvuru klavuzunda yeni seminer programının 23-27 Ocak 2017 ve 30 Ocak - 3 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacağı açıklandı. SPK Eğitim Seminerleri için başvurular sadece elektronik ortamda (internetten) kabul edilecek.

İnternet başvuruları www.spk.gov.tr adresinde 5 Aralık 2016 Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacak, 16 Aralık 2016 Cuma günü saat 18.00'de sona erecek. İnternetten başvuruda bulunanlar arasından kura ile tespit edilecek adayların elektronik posta adreslerine 21 Aralık 2016 Çarşamba günü bildirimde bulunulacak.

SPK uzmanları tarafından verilen seminerlere, Kurul uzman yardımcılığı, uzman hukukçu yardımcılığı veya bilişim uzman yardımcılığı sınavına kabul edilen fakülte ve bölümlerin, üçüncü ve dördüncü sınıfında okuyanlar, başvuru tarihinde ikinci sınıftan üçüncü sınıfa, üçüncü sınıftan dördüncü sınıfa geçtiklerini belgeleyen öğrenciler; seminerin açıldığı aydan geriye doğru son eğitim/öğretim döneminde söz konusu fakülte ve bölümlerden mezun olanlar;  yurt dışındaki üniversitelerin benzer bölümlerinde eğitim gören öğrenciler ve seminerin açıldığı aydan geriye doğru son eğitim/öğretim döneminde mezun olanlar;  eğitim süresi 4 yıldan az olmakla birlikte yüksekokulların sermaye piyasası bölümlerinin ikinci sınıfında okuyan öğrenciler ve seminerin açıldığı aydan geriye doğru son eğitim/öğretim döneminde mezun olanlar başvurabilecek.

SPK EĞİTİM SEMİNERİ BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • meraklı01 Aralık 2016 10:52

    ben en çok Flap şirketininin halka arzında emeği geçen arkadaşlarla tanışmak istiyorum. gözlerinden öpecem tek tek

  • dervish28 Kasım 2016 13:47

    Spk önce bi kendi bişeler öğrensinde sonra öğretmeye kalksın. bizim ordaki bakkal dükkanı ne yaptığının daha çok farkında