E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriUnicredit, Yapı Kredi paylarını azalttı---

Unicredit, Yapı Kredi paylarını azalttı

Unicredit, Yapı Kredi paylarını azalttı
17 Kasım 2021 - 09:48 borsagundem.com

Ortaklık yapısı değişen hisseler için KAP bildiriminde bulunuldu.

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince FrigoPak (#FRIGO), Yapı Kredi Bankası (#YKBNK) ve Merko Gıda (#MERKO) ortaklık yapısının değiştiği duyuruldu.

Merko Gıda Frigo Pak'ta, Unicredit de Yapı Kredi'de paylarını azalttı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince yapılan açıklama şu şekilde:

Günün önemli şirket haberleri 17/11/2021

Yünsa ve Tek Art Turizm sorusu

Yabancı işlemlerinde öne çıkan hisseler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Volkan17 Kasım 2021 11:17

    %18 i Koç Holding'e satacaktı kalan %2 yi piyasada fiyatlar yüksek iken satıyor gibi. Satış tamamlanana kadar pek almazlar bence, piyasa değerine göre %2 yaklaşık 550 milyon TL lik bir rakam ediyor. Bu işden Koç Holding karlı çıkar.  Bu arda bankacılık kompleks bir teknoloji işi oldu, çok fazla BDDK, MASAK, OFAC, KKVK, TCMB, KKB vs de düzenleme var, çok küçük bankalar ileride havlu atar, faktoring, leasing, tüketici finansmanı, yatırım bankası, aracı  kurumlar, para transferi ve ödeme şirketleri gibi şirketler uzmanlıkları ile ön plana çıkar. Her işi yapan bir sistem kurmak gerçekten çok pahalı bir iş,  daha zoru değişen düzenlemlere ve teknoloji değişimlerine göre sürekli güncel tutmak. Örnek olarak zamanında bir bankada OS/2 vardı o gitti Windows geldi ama eski dili bilen adamlar olmadığı için çok zorlandılar, komple değiştirdiler.