E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜnal Hoca yanlış konuştu---

Ünal Hoca yanlış konuştu

Ünal Hoca yanlış konuştu
01 Ocak 2020 - 09:51 borsagundem.com

Trabzonspor’da yaşanan sürpriz ayrılıkla ilgili konuşan Hacıosmanoğlu: “Başkanlık makamıyla ilgili konuşurken çok dikkatli olunmalı”

Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ünal Karaman'ın, "Beni yemeye çalışanların boğazına takılırım" sözleriyle ilgili konuştu.

Eski başkan şunları söyledi: "Ünal Hoca iyi bir insan, biz de çalıştık kendisiyle ama şu anki tabloya baktığınız zaman da çok kaliteli bir kadrosu var. Tarihinde hiç görmediği kadar destek görmüş bir takım. En büyük şansımız da rakiplerimiz olan 3 takımın iki sezondur kötü olmaları... "Tecrübe kazanacağız" dedik "Hoca yetiştireceğiz" dedik. 16 maçın 13'ünde öne geçip de kazanamayan bir Trabzonspor gerçeği var ortada. Kamuoyunda tepki gösterirken bunların da dikkate alınması lazım. Ünal bizim evladımız diyoruz. Bu camia da şampiyonluk bekliyor, bu yatırımlar onun için yapılıyor."

Trabzonspor'u bu kadar özümsemiş bir hocanın başkanlık makamıyla ilgili konuşurken çok dikkat etmesi gerektiğini belirten Hacıosmanoğlu, "Kullandığı cümleler Ünal hocaya yakışmadı. Onları düzeltme gereği de umarım hisseder. Arkasında hangi güçler olursa olsun başkanlık makamına 'Beni yemeye çalışanların boğazında kalırım, kılçık olurum' şeklinde konuşması çok çirkindir. Bu kelimeleri konuşan o kelimelerin altında kalır" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah01 Ocak 2020 14:22

    Ünal hoca boşta kalmaz fakat türk futbolu 25 yıl önceki gibi 80 puanı al 100 gol at şampiyon ol değil bu yazdığım 25 yıl önceydi uyanın başkanlar bu sene 65 puanı toplayan kulüp şampiyon olur ayrıca artık diğer kulüplerde oynayan futbolcularda iyi paralar kazanıyorlar fakat bizim başkanlar 25 yıl geride kalmış takımı her maçta 4 gol yada 5 gol atsın istiyor şov istiyor o 25 yıl önceydi artık kolay değil şampiyon olmak.

  • kılıç01 Ocak 2020 10:33

    TÜM SPOR HİSSELERİNDE HİÇ BİR BEKLENTİM YOK ZATEN OLAMAZDA BATSA NESİNİ ALACAKSIN BİRAZDA BAŞKA TAKIMLAR ŞAMPİYON OLSUN DİGER TAKIMLARIN NESİ EKSİK FENER OLMAZDA MALATYA SPOR OLUR HEPSİ BU ÜLKENİN TAKIMI.