E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÜnal Aysal'dan flaş açıklama---

Ünal Aysal'dan flaş açıklama

Ünal Aysal'dan flaş açıklama
15 Mayıs 2014 - 06:29 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Mancini konusunda net konuştu

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal gündemdeki kritik konular hakkında açıklamalarda bulundu. Maslak’taki binicilik tesislerinde önceki gün gazetecilerle ayak üstü sohbet eden sarı-kırmızılı kulübün patronu, özellikle takımın başında kalıp kalmayacağı konusunda spekülasyonlar yapılan Roberto Mancini ile ilgili olarak çarpıcı yorumlarda bulundu.
Mancini, “Ben Mancini ile devam etmek isterim. Ama Mancini de bir çalışan ve profesyonel. Onun da kendi kararları var. Onu seçim yapmaya zorlayamayız. Kendi kararını verecektir. Benim gönlümden geçen çalışmaya devam etmesidir. Eğer bu şekilde devam ederse onunla oturup konuşacağız. Takımda herkesin gördüğü belirli eksiklerimiz var. Mancini bu eksikleri herkesten daha iyi görüyordur” ifadelerini kullandı.

UEFA’nın kriterleri var

Kimsenin kendisinden 40-50 milyon euroluk bütçe beklememesi gerektiğini anlatan Aysal, “Şu durumda böyle bir şey mümkün değil. Çünkü UEFA’nın da kriterleri var, bu konuda çok hassaslar. Zaten Mancini de hiçbir zaman gelip benden 30-40 milyon euroluk bütçeler istemedi. Evet oyuncular istiyor ama rakamları konuşup makul ölçüde gidermeye çalışıyoruz. Mancini kalırsa bu oyuncuları belirleyip onunla birlikte transferlerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Drogba’nın alternatifi hazır

Başkan Ünal Aysal, Didier Drogba ile yollarının ayrılacağını söyledi. Fildişili yıldız hakkında da konuşan Aysal, “Drogba gittiğine göre bizim de bir alternatifimiz bulunuyor. Şu an 4-5 tane alternatifimiz var ama sezon bitmeden bunları dillendirmek istemiyorum” diyerek sözlerini bitirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)