E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÜnal Aysal'dan Adnan Polat'a yanıt---

Ünal Aysal'dan Adnan Polat'a yanıt

Ünal Aysal'dan Adnan Polat'a yanıt
05 Ocak 2016 - 11:23 borsagundem.com

Galatasaray'ın eski başkanları birbirine düştü

Adnan Polat'ın Haberturk TVde Ünal Aysal ile ilgili söylediği sözlere cevap geldi...
İşte Ünal Aysal’ın yaptığı açıklama:
"Polat ve diğer muhalefetin organize etmeye çalışıp ittire ittire bir türlü başarılı olamadıkları 28 Mart Genel Kurulu’ndaki ibrayı önleme çalışmalarının, sonunda kimin canını acıttığını, Polat’ın son haftalardaki acıklı feryatlarından anlayabilirsiniz. G.Saray’ın baş düşmanlarının desteğiyle her hafta bir başka F.Bahçe medya ekibinin karşısına yalan yanlış iddia ve ifadelerle çıkması, bir dönem kendisine oy ve destek vermiş bütün G.Saraylılar için tam bir hayal kırıklığıdır."
"Medya yoluyla G.Saray’a zarar verme çabalarını önlemek ve de bu çabalara alet olup onunla aynı seviyeye inmemek adına kendisine bir yanıt vermeyeceğim. Zaten en kalıcı ve doğru cevapların spor severlerin vicdanında çoktan oluşmuş olduğuna inanıyorum. Tek beklentim artık G.Saray’ın yakasından düşüp camiamıza daha fazla zarar vermekten vazgeçmesidir. Allah kendisine huzur ve selamet versin."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dx05 Ocak 2016 12:53

    Galatasaray bir halk takımı değildir,üç beş tane kolejlinin oyuncağı oldu.Adnan Polat adam gibi adamdır,küstürün halkı iyice,bi de başarı olsa bari

  • oktay doğaner05 Ocak 2016 11:35

    Adnan Polat dürüst olabilir ancak yönetimde olduğu zamanlar aziz yıldırımın yaptığı yalan yanlış davranışlar, sözler, kabadayılıklar karşısında tek kelime konuşmadığını ağırlık koyamadığını çok iyi biliyorum. GALATASARAY başkanı olmak için doğru aday değil.