E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUmutsuzluğa yer yok, bu ülkede CHP var---

Umutsuzluğa yer yok, bu ülkede CHP var

Umutsuzluğa yer yok, bu ülkede CHP var
26 Aralık 2015 - 16:01 borsagundem.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak, "Umutsuzluğa yer yok, bu ülkede CHP var. Unutmayın CHP, kurtuluşun ve kuruluşun partisidir" dedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Türkiye'nin ve yakın coğrafyanın büyük acılar içerisinde  bulunduğunu belirterek,  "Umutsuzluğa yer yok, bu ülkede CHP var. Unutmayın CHP, kurtuluşun ve kuruluşun partisidir" dedi.

Öztrak, partisinin 100. Yıl Spor Salonu'nda düzenlediği il kongresinde, Orta Doğu ve Kuzey Afrika coğrafyasında hayatların can pazarında olduğunu ifade ederek, "Parçalanan coğrafyada büyük insanlık dramı yaşanıyor. Yüz binlerce insan yaşamını yitirdi. Milyonlarca insan yerinden yurdundan oldu. İnsanların bu topraklarda hayata tutunabilmeleri için sizlerden, bizlerden yardım bekliyor. İnsanlığın vicdanı ise lastik botlarla beraber Ege ve Akdeniz'in sularına gömülüyor" değerlendirmesinde bulundu.

Cizre, Silopi ve Diyarbakır'da okul ve camilerin teröristlerce yakıldığını, sokaklara hendekler kazıldığını anımsatan Öztrak, vatandaşların can ve mal güvenliğinin tehlikede bulunduğunu ileri sürdü.

- "Dördüncü büyük devrime imza atacağız"

Türk halkının endişe içinde olduğunu savunan Öztrak, şöyle devam etti:

"Umutsuzluğa yer yok, bu ülkede CHP var. Unutmayın CHP, kurtuluşun ve kuruluşun partisidir. CHP, emperyalizmi savaş meydanlarında yenmiş, devrim yapmış, devlet kurmuş büyük bir siyasi harekettir. CHP, bu topraklarda üç büyük devrime imza atmıştır. Devrimlerimizin ilki Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurduğumuz Türkiye Cumhuriyetidir. İkinci devrimimiz ise İsmet İnönü önderliğinde çok partili yaşama geçiştir. Üçüncü de Bülent Ecevit Genel Başkanlığı'nda bu toprakları sosyal demokrasiyle tanıştırmasıdır. Şimdi bizler, CHP'nin her bir ferdi bu topraklarda dördüncü büyük devrime imza atacağız. Bunun için birlikte mücadele edeceğiz. Yapacağımız 4. devrim bu topraklara gerçek demokrasiyi getirmektir." A.A

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)