E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUmman'daki taziye ziyaretinde gerginlik! Elini sıkmadı---

Umman'daki taziye ziyaretinde gerginlik! Elini sıkmadı

Umman'daki taziye ziyaretinde gerginlik! Elini sıkmadı
13 Ocak 2020 - 01:52 borsagundem.com

BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zaid, Umman'ın yeni Sultanı Heysem bin Tarık bin Teymur el Said'i ziyaret etti. Ziyarete, Umman Sultanı'nın BAE Veliaht Prensi'nin elini sıkmayı reddettiği anların görüntüsü damgasını vurdu

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Muhammed bin Zaid el Nahyan, beraberindeki heyetle birlikte Umman Sultanı Kabus bin Said'in vefatı üzerine ülkeye bir başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi.

Söz konusu ziyarete ise yeni Umman Sultanı Heysem bin Tarık bin Teymur el Said'in BAE Veliahtı Zaid'e karşı soğuk tavırları damga vurdu.

Ziyarete ilişkin yayınlanan görüntülerde Sultan el Said'in Zaid ve heyetini karşılama ve yan yana oturan ikilinin kısa bir sohbetin ardından başlayan gerginlik dikkat çekti. 

Umman Sultanı'nın, BAE Veliaht Prensi'nin sohbet sırasında yaptığı konuşmaya sinirlendiği öne sürüldü. Sultan el Said'in yerinden kalkışı sırasında BAE veliahtının uzattığı eli kabul etmemesi dikkat çekti. 

Sultan Heysem bin Tarık bin Teymur el Said, gün içinde yaptığı açıklamada, dış politikada selefi Kabus bin Said'in çizdiği yoldan gideceklerini açıklamıştı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • :))13 Ocak 2020 14:57

    ABD gavuru gelsin hakkınızdan. siz birbirinizle savaşın.. sağ kalanıda ABD kölesi yapsın. tipik arap ve uygulamayan sözde ümmet çilik belirtii bunlar.. dedeleride aynı halttı

  • fafa13 Ocak 2020 12:16

    Bir gün gelecek Orta Doğuda ,o petrol ve doğal gaz bitecek ve torunları bunlar lanetle anacaklar. Bunların düşündükleri bir boğazları bir de s..leri.

  • Ozan13 Ocak 2020 02:53

    Bu soytarılardan kral sultan oluyor pes valla :),tiplere bak karikatür resmen

  • fafa13 Ocak 2020 12:22

    Arifhan:Demokrasiyle idare edilenlerin hepsi zengin.Bizde demokrasi mi var,halkın fikrine önem veren,halkı adam yerine koyan mı var?Hangi usulsüzlüğün,yolsuzluğun hesabını sorabiliyorsun.Dilipak bağırıyor,''rüşvet ve torpil var,liyakata önem veren yok''diye birisi de çıkıp neymiş diye soran var mı?

  • Arifhan13 Ocak 2020 11:26

    Íngilizler ispanyollar danimarkalílar belcikalilar norveclilerde kral ve kralice seviyor. Akíl fukaralari ve hayatlaríndan memnunlar bizede demokrasi vermisler eglen dur bizim millete demokrasi fazla, akli samandan baska birseye calismayan %25 lik sígírlarla benim oyum nasíl bir olsun hele cobanin oyu bunlarin 10 kati olmasi lazim gelmezmi

  • tercih meselesi13 Ocak 2020 09:48

    araplarda hayat böyle hocam, adamlar kra seviyor sultan seviyor