E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜmit Özdağ yeni partinin genel başkanını açıkladı---

Ümit Özdağ yeni partinin genel başkanını açıkladı

Ümit Özdağ yeni partinin genel başkanını açıkladı
07 Temmuz 2017 - 14:28 borsagundem.com

MHP'din ihraç edilen bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, kurulacak yeni partinin genel başkanının Meral Akşener olduğunu duyurdu.

MHP'den ihraç edilen isimler yeni parti kurma çalışmalarına devam ediyor. MHP'li muhaliflerin önemli ismlerinden Ümit Özdağ Facebook hesabından yeni partinin genel başkanının Meral Akşener olacağını açıkladı.

Özdağ, şunları yazdı: Değerli arkadaşlar. Milliyetçi Hareket Partisi'nde kongre süreci ile baslayıp, kirli referandum ile devam eden, Türk Milliyetçiliği mücadele süreci, yeni bir aşamaya ulaşmış durumda.

Bu aşamada başkanlik sistemi ve MHP'den saray destekli hukuk operasyonları ile uzaklaştırılmamız bizi yeni adımlar atmaya mecbur etti.

Önümüzdeki başkanlik seçiminde, Türk Milliyetçilerinin siyasi tasfiyesini engellemek ve milli olan herkesi kapsayan merkezi, iktidara taşımak amacı ile Meral Akşener hanım ile yeni bir parti kurmaya karar verdik.

Bu partinin genel baskani Meral Akşener'dir. Ülke uçurumun kıyısinda iken, benlik davası yapmam kabul edilemez.

Bütün Türk Milliyetçileri ve milli güçler hep birlikte, ülkemizi uçurumdan kurtarmak amacı ile bu birleşmeyi gerçekleştirmek zorundadır.

Şimdiye kadar bana vermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ederim.

Artık hep birlikte iktidar yürüyüşü için hazırlanmaya başlayabiliriz. Bu yol şimdiye kadar yürüdüğümüz yoldan daha çetin olacak ancak başaracağız.

Allah yardımcımız olsun."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)