E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUludağ'da renkli zirve---

Uludağ'da renkli zirve

Uludağ'da renkli zirve
24 Şubat 2014 - 02:44 borsagundem.com

21-22 Mart'taki Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Atari'nin kurucusu Bushnell, Chobani yoğurtlarının sahibi Ulukaya ve 'Doktor Kıyamet' Faber de var

Türkiye'nin en önemli ekonomi buluşması olarak değerlendirilen ‘Uludağ Ekonomi Zirvesi’ 21-22 Mart’ta siyaset, ekonomi ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirecek.

Capital ve Ekonomist dergilerinin Bursa Valiliği işbirliğiyle bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirileceği Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Türk siyaset, ekonomi ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra, uluslararası üne sahip yatırımcılar ve futbol camiasının önemli temsilcileri yer alacak.

Hürriyet'in haberine göre, Uludağ Grand Yazıcı Otel’de gerçekleşecek zirveye, ekonomi yönetiminden Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek katılacak. Atari’nin kurucusu Nolan Bushnell ve Almanya Eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff, ünlü yatırımcı Marc Faber, Chobani Yoğurt’un kurucusu Hamdi Ulukaya, ‘İmparator’ olarak anılan Fatih Terim de, zirvenin diğer flaş isimlerinden.

İMPARATOR TERİM DE VAR

İş ünyasının yakından takip ettiği ve karamsar yorumları nedeniyle ‘Doktor Kıyamet’ olarak tanınan uluslararası yatırım uzmanı Marc Faber’in Türkiye ve dünya piyasalarını değerlendireceği zirvede, Amerika’da gıda sektörünün Steve Jobs’u olarak gösterilen Chobani Yogurts Kurucusu Hamdi Ulukaya basit ve yenilikçi ürünlerin şaşırtıcı pazarlama yöntemleriyle nasıl öne çıkacağını anlatacak.  Zirvede Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ise, ekonomi dünyasına farklı bir pencereden bakacak. Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde 50’nin üzerinde konuşmacı, yedi farklı oturumda ekonomik gelişmeler ve şirketler için farklı stratejileri tartışacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)