E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUltrAslan'dan sert açıklama---

UltrAslan'dan sert açıklama

UltrAslan'dan sert açıklama
12 Temmuz 2013 - 10:39 borsagundem.com

Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan Cenk Akyol ile ilgili bir açıklama yaptı...

Cenk Akyol'un, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın, 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası kadrosuna alınmamasıyla ilgili sarı kırmızılı taraftar grubu UltrAslan'dan çok sert bir açıklama geldi. İşte o açıklama...
CENK AKYOL YALNIZ DEĞİLDİR!
Senelerdir gerek federasyon yöneticilerinin gerekse de milli takım yetkililerinin ülke imajına zarar veren politikalarını sıklıkla eleştirdik ve kendilerini uyardık. Ancak son yıllarda ve son günlerde yaşanan gelişmeler artık ülkemizin ortak değeri olan Milli Takımımızı çıkarları doğrultusunda kullanmaları, katlanılmaz boyutlara gelmiştir.
Geçtiğimiz yıl milli takıma gönderilen oyuncularımızı ayartarak Fenerbahçe'ye gitmeleri konusunda ikna etmeye çalışan teknik heyetin varlığı malumunuzdur. Ar-Edep mefhumlarından bir zerre nasibini almış yöneticiler için istifa kaçınılmaz iken, bu şahısların halen Federasyon'da ve Milli Takım'da görev alabilmesini dehşetle takip ediyoruz.
Bu teknik heyetten zaten adil bir oyuncu tercihi beklemiyorduk. Lakin eğer ki oyuncu seçimlerine etki eden hususlar sportif kavramlarla açıklanamayacak hale gelmişse burada gerek yetkililere dur demesini, gerekse de oyuncularımıza sahip çıkmasını biliriz!
Unutulmasın ki 12 Dev Adam mottosu ile yola çıkıldığı zaman tüm halkı birleştiren ve bir arada devleşen takımımız, siyasi görüşler - menfaatler ve çıkarlar devreye girdiği zaman ayrışarak çözülecektir. Milli takım ne canlı yayına katıldıkları televizyonların, ne reklamlarında oynadıkları bankalarındır.
Tüm bunlar, Milli Takım ve Halkın bütünleşmesinden fayda sağlayan kuruluşlar olduklarını unutmamalı ve kendi kurumsal rezaletlerinden kaynaklanan düşmanlık duyguları ile Milli Takım yapısıyla oynayacak hadsizliğe varmamalıdır!
Ülke sporunu ileriye taşımaya gayret gösterilen, Olimpiyat adaylığı sürecinde mühim adımlar atılan ve yatırımların yapıldığı bir dönemde federasyonların üst üste imza attığı skandal kararlar, sporda sağlanmaya çalışılan barış ortamının köklerine dinamit yerleştirmekte ve tarafları tamamıyla birbirinden ayrıştırmaktadır! Öyle ki birleştirici rolü büyük olan milli takımı bile taraflarına alet etmeye çalışan zihniyetler yönetmekte ve sponsor olunca istediğini yaptıracağına inanan sermaye sahiplerinin milli takım seçimlerini yönlendirmeleri ile takımlar halkın değil belirli kesimlerin takımı olmaktadır!
Oyuncumuz Cenk AKYOL'un yalnız olmadığını bildirir, kendisine uygulanan ve milli takım yönetimine damga vuran bu ayrımcılığa imza atan kıt zihniyetleri, milli takim forması önüne başka değer ve menfaatlerini koyanları ivedilikle istifaya davet ediyoruz!
ultrAslan

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cenk mi12 Temmuz 2013 11:12

    cenk kim ya ne başarısı elde etmiş mikrofonu yere atma hakkını elde edecek vatan hainlerini destekleyecek

  • GÖRÜŞ12 Temmuz 2013 11:02

    SEN EKMEK YEDİĞİN KABA TÜKÜREN, NTV MİKROFONU VARSA KONUŞMAM DİYEREK NE KADAR BASİT BİR İNSAN OLDUĞUNU GÖSTERDİN SADECE ONLARIN SPORA VERDİĞİ DESTEĞİ BU ZAMANA KADAR KİM VERDİ SENİN GİBİ DİNOZORLAR BUNU ANLAMAZ AT GÖZLÜĞÜ İLE BAKARLAR OLAYLARA SADECE!!!!

  • gazman12 Temmuz 2013 11:00

    eger bir sporcu düsüncelerinden dolayi milli takim kadrosundan cikartiliyorsa bitmisiz demektir..2013 yilindayiz ve ülkemiz bu kedi beyinlilerle yol alacak öylemi??yazik yazik!..