E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÜlker, Stratejik Cazibe Konseyi’ne katıldı---

Ülker, Stratejik Cazibe Konseyi’ne katıldı

Ülker, Stratejik Cazibe Konseyi’ne katıldı
18 Haziran 2015 - 06:55 borsagundem.com

Yıldız Holding, Paris’te gerçekleşen toplantıda global sektör oyuncuları ile ülkeler arası işbirliğinin önemini konuştu

Fransa Ticaret Müşavirliği (Business France) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve Fransa’da yatırımları bulunan uluslararası şirketlerin yöneticilerini, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Fransa Başbakanı Manuel Valls da dahil olmak üzere Fransız hükümet yetkilileri ile biraraya getiren Stratejik Cazibe Konseyi (Strategic Attractiveness Council), 16 ülkeden 22 şirketin üst düzey yöneticilerinin katılımı ile 16 Haziran 2015 tarihinde Paris’teki Elize Sarayı’nda gerçekleşti. Türkiye’den davet edilen tek şirket olan Yıldız Holding’i temsilen ise konseye, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker katıldı. Fransa, özellikle United Biscuits satın alması sonrasında, Yıldız Holding için stratejik pazarlar arasında yer alıyor.

Fransa Ticaret Müşavirliği (Business France), Fransa’daki endüstriyel dönüşüm kapsamında yabancı yatırım ve yatırımcıyı desteklemek amacıyla, Fransa’da operasyonları ile öne çıkan şirket yöneticilerini Stratejik Cazibe Konseyi (Strategic Attractiveness Council) isimli toplantılarda Fransa hükümeti ile biraraya getiriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 108,60
En Yüksek: 110,50
En Düşük: 108,30
Değişim -0,82 %
FK: 10,99
PD / DD: 2,07
İşlem Hacmi 377.550.224
Toplam Adet: 3.453.449
Ağırlıklı Ort.: 109,27
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)