E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÜlker Fenerbahçe’nin sponsorluğunu bıraktı---

Ülker Fenerbahçe’nin sponsorluğunu bıraktı

Ülker Fenerbahçe’nin sponsorluğunu bıraktı
30 Mayıs 2015 - 16:28 borsagundem.com

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Genel Kurulu’nda açıkladı: Ülker ile yollarımız ayrıldı.

Aziz Yıldırım yeniden başkan adayı olduğu Fenerbahçe Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Ülker ile yolların ayrıldığını şu sözlerle anlattı:
“850 trilyon borç var deniliyor. 358 milyon dolar verdi verdik biz devlete nereden vereceğim cebimden mi vereceğim. Bu salonu yaptı Murat Ülker Allah razı olsun. Bana hapisteyken geldi sen çıkmadan salonu açmayacağım dedi sen çıkınca açacağım dedi. Biz işlerimizi düzene sokuyoruz 2 sene sonra da Fenerbahçe Ülker olacak ayrılacağız dedi. Ben iki sene daha devam et dedim. Mahkeme bitse ben bırakacaktım senden rica ediyorum dedim. Mahkeme bitmedi sözümü tutacağız. Geçen sene basketbol için 25 milyon euro harcadık. 4-5 milyon euro kulüpten çıkmıştır. Onlara yine teşekkür ediyorum. Seneye Ülker yok ne yapacağız. Seneye 25 milyon euro lazım öyle kolay değil. 50 milyon dolar lazım para lazım kolay değil..”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • halden01 Haziran 2015 07:38

    Bence Ülker açısından da isabetli ve büyük oranda, ya da belki fazlasıyla amacına ulaşan, isabetli bir sponsorluk olmuştur, çünkü takım final-four oynadı, Türkiye'de zaten şampiyon olmasa da Fenerbahçe Ülker diye anılması yeter...