E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUkrayna'nın işgali 50 bin kişinin ölümüne neden olabilir---

Ukrayna'nın işgali 50 bin kişinin ölümüne neden olabilir

Ukrayna'nın işgali 50 bin kişinin ölümüne neden olabilir
06 Şubat 2022 - 08:28 borsagundem.com

ABD ordusu ve istihbarat yetkilileri Rusya'nın Ukrayna'yı işgali durumunda 50 bin kişinin ölebileceği ve 5 milyon kişinin mülteci konumuna düşebileceği yönünde durum tespiti yaptı.

ABD medyasında yer alan habere göre, ABD ordusu ve istihbarat yetkilileri, Kongre ve Avrupalı ortaklarına Ukrayna-Rusya krizi hakkında brifing verdi.

"KİEV 2 GÜN İÇİNDE DÜŞECEK"

Rusya'nın Ukrayna'ya büyük çaplı bir işgal için hazırlıkları tamamlamaya yakın olduğunu söyleyen yetkililer, işgal durumunda 50 bin kişinin ölebileceği ve 5 milyon kişinin mülteci konumuna düşebileceğini ifade etti.

Başkent Kiev'de hükümetin iki gün içinde düşeceği değerlendirmesinde bulunan yetkililer, Ukrayna sınırında her biri yaklaşık 750 askerden oluşan 83 Rus taburu bulunduğunu da hatırlattı.

ABD askeri birlikleri Polonya'ya ulaştı

Kanada, Ukrayna'ya silah gönderdi

Ukrayna Almanya'dan silah talebinde bulundu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ06 Şubat 2022 12:38

    ben zannetmiyorum rusya bir hafta da hallaç pamuğu gibi atar ve ukrayna yı işgal eder.zaten ab ve abd bunu istiyorlar sürekli olayı kaşıyorlar ve yangına benzinle gidiyorlar. (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  :-*  :-*  (M)  (M)  (M)  (M)