E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUkraynalı kadın mülteciler içinde Rus ajan alarmı---

Ukraynalı kadın mülteciler içinde Rus ajan alarmı

Ukraynalı kadın mülteciler içinde Rus ajan alarmı
20 Mart 2022 - 23:04 borsagundem.com

İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel, Putin'in Ukraynalı kadın mültecileri kullanarak terör saldırısı düzenleyebileceğini öne sürdü.

Blackpool'daki Muhafazakar Parti bahar konferansında konuşan ve "Çok az sayıda kişi mutlak bir yıkım yaratabilir" diyen İçişleri Bakanı Patel, sığınacak yer arayanlar için güvenlik kontrollerinin gerekliliğinde ısrarcı.

İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel, Rusya'nın Ukraynalı mültecilerle birlikte ülkeye kadın ajanlar sokarak biyolojik veya kimyasal terör saldırıları düzenleyebileceğini öne sürdü.

Patel, bu kararı alan tek Avrupa ülkesi olan Birleşik Krallık’ın savaştan kaçan Ukraynalılardan vize talep etme kararını savunurken Vladimir Putin'in masum mültecilerin akınına sızdıracağı bir avuç kişinin ülkede "mutlak bir yıkım" yaratabileceğini söyledi.

Erkekler savaşmak üzere Ukrayna'da kaldığı için mültecilerin çoğunu kadın ve çocuklar oluştururken Patel, Britanya topraklarında yalnızca erkeklerin terör saldırıları düzenleyebileceğini düşünmenin "saflık ve yanılma" olacağını söyleyerek uyardı.

Patel, mülteci vizesi başvuru süreci kapsamındaki güvenlik kontrollerinin, 2018'de Salisbury'deki Britanya vatandaşı Dawn Sturgess'ın ölümüne yol açan Noviçok sinir gazı saldırısının tekrarlanmasını önlemeye yarayacağını söyledi. (İndependent Türkçe)

Ukraynalı mültecilere ücretsiz aşı çağrısı

Mülteci krizinde büyük tehlike

Ukraynalı mültecilere kapılarını açana ayda 6.700 TL

BM: Ukrayna'da en az 847 sivil öldü

BM: 3 milyon 169 bin 897 kişi Ukrayna'yı terk etti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)