E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUkrayna'dan savaş hazırlığı---

Ukrayna'dan savaş hazırlığı

Ukrayna'dan savaş hazırlığı
02 Mart 2014 - 12:36 borsagundem.com

Ukrayna'da Bütün yedek askerler silah altına çağrıldı. Rus askerleri, Kırım'da Ukrayna Sahil Güvenlik binası önünde toplandı

Ukrayna ve Rusya arasındaki Kırım krizinde ipler her saat geriliyor. Rusya'nın Kırım'a yaklaşık 6 bin asker sevk etmesinin ardından flaş bir gelişme daha yaşandı. Ukrayna Güvenlik Yetkilisi, "Bütün yedek askerleri silah altına çağırıyoruz" açıklaması yaptı. Ukrayna Güvenlik Yetkilisi Andriy Paruby tarafından yapılan açıklamaya göre bütün yedek askerler mümkün olan en kısa sürede silah altında toplanmaya çağrıldı. Ayrıca Paruby, Ukrayna’nın güvenliği için ABD Ve İngiltere’den de garanti istediklerini açıkladı.

Diğer bir gelişmeye göre ise Rusya sınır güvenliği tarafından yapılan açıklamada yaklaşık 675 bin Ukraynalı Rusya’ya kaçmaya çalıştığı belirtiliyor. Kırım'ın başkenti Akmescit'te, Ukrayna'ya ait Deniz  Kuvvetleri binasıyla İçişleri Bakanlığına bağlı Emniyet binasının önüne Rus  askerleri geldi. Deniz Kuvvetleri binasına askeri bir araçla gelen 10'u aşkın Rus  askeri binanın önünde bekleyişlerini sürdürürken, askerlerin yanında Rusya  yanlısı sivillerin de bulunduğu görülüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)