E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUkrayna'dan Putin'e sert tepki! ---

Ukrayna'dan Putin'e sert tepki!

Ukrayna'dan Putin'e sert tepki!
01 Mart 2014 - 22:17 borsagundem.com

"Kırım'a askeri müdahalenin sonu savaş olur..."

Rusya Parlamentosu'nun Putin yönetimine Kırım'a asker çıkarma izni vermesinin ardından bölgede tansiyon iyici yükseldi. Ukrayna'nın yeni Başbakanı Arseni Yatsenyuk, çok sert bir açıklama yaparak, "Kırım'a askeri müdahalenin sonu savaş olur.Moskova ile bütün ilişkiler biter" dedi. 

Öte yandan İngiltere Başbakanı David Cameron, "Ukrayna'ya dışarıdan askeri müdahale için herhangi bir mazaret olamaz. Bu konuyu dün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yaptığım görüşmede de dile getirdim" diye konuştu. Herkesin davranışlarıya ilgili dikkatli olması ve gerginliği  artırmaması gerektiğini vurgulayan Cameron, "Dünya izliyor" ifadesini kullandı.


 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • orhan tezman02 Mart 2014 08:50

    "Nail : Üçüncü dünya savaşı dünyayı ekonomik krizden kurtarır diye düşünen dünya liderleri var " Büyüklerde stagflasyon, deflasyon, yetersiz büyüme, küresel kur savaşları, üstelik bunları inkar; nispeten zayıf ülkelerde sokak çatışmaları... Olmuyor, bir türlü eski güzel günler geri gelmiyor. Ekonomik sorunların ekonomik çözümü dileğiyle...

  • kamil02 Mart 2014 07:15

    Putin dünyayı karşısına alamaz.

  • emre02 Mart 2014 07:14

    Putinin işi zor görünüyor.

  • Kağan02 Mart 2014 00:05

    Güçlü devlet tehdit etmez, ülkesini savunmak için gereğini yapar. Ukrayna Dünyadan destek istiyor.

  • nail01 Mart 2014 22:49

    Üçüncü dünya savaşı dünyayı ekonomik krizden kurtarır diye düşünen dünya liderleri var ülkemdekilere duyurulur. Uçak gemi ne varsa artık

  • Borsacı01 Mart 2014 22:48

    Arseni Yatsenyuk sen batının , sorosun kuklasısın , sen hangi seçimi kazandın da başbakan oldun ? Sorosçu seni , oldu bittiyle bu işi kotaracağınızı sanıyordunuz değil mi ? Ama yanıldınız ... Aslanlar gibi PUTİN var karşında , derhal işgal ettiğin o makamdan çekil !!!

  • altıncılar01 Mart 2014 22:30

    nerde karışıklık hemen amerika olaya maydanoz olur. nerde karışıklık olaya hemen rusya maydanoz olur. amerika rusya birbirlerine hava atacam diye karışık ülkeleri kullanır. altını zıplatmak için bahane arıyolar. kuzey kore amerikayı vurucam dediydi ne oldu sonra fıs. fıs fıs dünyası oldu iyice altını oynat sonra milletin eline ver dimi. yemezler puttin.