E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUkrayna'da OHAL ilan edildi---

Ukrayna'da OHAL ilan edildi

Ukrayna'da OHAL ilan edildi
23 Şubat 2022 - 13:39 borsagundem.com

Ukrayna'nın Donetsk ve Luhansk hariç tüm bölgelerinde olağanüstü hal ilan edildiği duyuruldu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ayrılıkçı iki bölgeyi tanıyacağını duyurmasının ardından Rusya-Ukrayna gerilim arttı. Ukraynalı üst düzey güvenlik yetkili, ülkede Donetsk ve Luhansk hariç tüm bölgelerde OHAL ilan edileceğini açıkladı.

Ukrayna'nın baş güvenlik yetkilisi OHAL'in 30 gün süreyle uygulanacağını, gerekirse bir 30 gün daha uzatılabileceğini ifade etti.

Üst düzey yetkili, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin gündeminde nükleer silah olmadığını söyledi.

Ayrıca Ukrayna parlamentosu bugün, Ukraynalı sivillere ateşli silah taşıma ve kendilerini savunma hakkı veren yasa tasarısını onayladı.

Öte yandan Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlarına Rusya'ya herhangi bir seyahatten kaçınması ve bölgeyi derhal terk etmesi konusunda uyarıda bulundu.

Rusya-Ukrayna son durum: Tanklar Harkov’a ilerliyor!

 

ABD'den 2 Rus bankasına Ukrayna yaptırımı

 

Rusya Ukrayna'daki diplomatlarını geri çekiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ......23 Şubat 2022 14:27

    Adam minkse uymamış. Doğrumu Öyle ya biz tüm anlaşmalara uyduğumuz için 2017 de 1000 endekste 12 civarında olan Şirketin 2000 endekste 4,70 civarında ki müthiş çıkışını izliyoruz. İkinci tahsisli kararı. Biran önce seçim olsun istiyorum. Mevcut sistemde milletin mağduriyetini duyan yok. Allah aşkına olan her zaman bize oluyor. Adamların en büyük ticareti Çinle ne derse o olur.

  • Yedi UP23 Şubat 2022 13:46

    Ab ye bakın putin hariç yaptırım uygulayacakmış zenginlere :))))) kararı onlar almadı ki yemedimi putine yaptırım uygulamak ??? Yemez zaten kimin ki yedi ki bu zamana kadar.