E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUkrayna'da kritik anlaşma---

Ukrayna'da kritik anlaşma

Ukrayna'da kritik anlaşma
17 Nisan 2014 - 21:06 borsagundem.com

Avrupa Birliği, ABD, Rusya ve Ukrayna, Ukrayna'daki tansiyonun düşürülmesi konusunda anlaştı

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, yaklaşık dokuz saat süren görüşmelerin ardından Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton ile basın toplantısı düzenledi.

Kerry, bugünkü toplantılar sonunda tansiyonu düşürmek ve Ukraynalıların güvenliğini tekrar sağlamak üzere bazı somut adımlar üzerinde anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Bakan Kerry, "Bütün tarafların, şiddet kullanmaktan, tehdit etmekten ve provokatif eylemlerden kaçınması gerektiği konusunda anlaştık. Bütün taraflar olarak aşırıcılık, ırkçılık ve anti-Semitizm de dahil olmak üzere dini hoşgörüsüzlüğü kınıyor ve reddediyoruz" dedi.

Zaman zaman ikili, zaman zaman dörtlü oturumlar halinde yapılan görüşmelere Kerry ve Ashton'ın yanı sıra Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Andriy Deşçitsa katıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mercan17 Nisan 2014 22:09

    anlaştınız da naptınız putin sizin korkak olduğunuzu ukraynayı sattığınızı anladı ukrayna denen devletin de içi boş bir teneke olduğunu dünya gördü olan karadenizin rusyaya geçemsine bize oldu bakalım putin karadenizde elimizden neleri alacak

  • izlemeye devam 17 Nisan 2014 21:59

    putin karadenizi rus gölü yapacak odessayı da alacak yakında böylece kuzey karadeniz tamamen rus kıyısı olacak ukraynanın karadenize kıyısı kalmayacak bizim ticareti de baltalayacak kıta sahanlığını dibimize kadar çıkaracak karadenizde çıkacak ne varsa pay isteyecek bizimkiler de seyrediyor

  • salih17 Nisan 2014 21:55

    o zaman Rusya al Türkiye sat derlermi