E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUkrayna'da 'Bayraktar Efsane Kanatlar' belgeseli---

Ukrayna'da 'Bayraktar Efsane Kanatlar' belgeseli

Ukrayna'da 'Bayraktar Efsane Kanatlar' belgeseli
28 Ocak 2023 - 23:32 borsagundem.com

Ukrayna'nın en büyük televizyon kanallarından olan 1+1'de Bayraktar TB2 SİHA'lar hakkında belgesel hazırlanıp yayına sunuldu.

Ukrayna’nın en önemli televizyon kanallarından biri olan 1+1, Baykar tarafından geliştirilen ve Ukrayna'nın Rusya'ya karşı direnişinin sembolü haline gelen Bayraktar TB2'ler ile ilgili "Bayraktar Efsane Kanatlar" adında bir belgesel hazırlayıp yayına sundu.

Ukrayna televizyonlarının çoğunda yayınlanan belgesel için ülkenin önde gelen gazetecilerinden biri olan Natalia Moseichuk ve ekibi, İstanbul'da 3 gün boyunca çekimler yaptı.

Belgesel için Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Genel Müdürü Haluk Bayraktar ile özel bir söyleşi de yapıldı. Dünden bugüne Baykar'ın hikayesi ile Bayraktar TB2 SİHA'ların geliştirilme safhaları en yetkili isimlerden dinlendi. 1+1 TV ekibi aynı zamanda Bayraktar KIZILELMA'nın ilk teker kesme testine de şahitlik etti.

SELÇUK BAYRAKTAR'DAN PAYLAŞIM

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından belgesele ilişkin paylaşımda bulundu.

Selçuk Bayraktar paylaşımında, ""Zafer, bizim için doğru bildiğin yolda dosdoğru bir şekilde mücadele etmektir. Ömrümüzde iyi bir iz bıraktıysak en büyük zafer bu." Ukrayna televizyonlarında yayınlanan "Bayraktar Efsane Kanatlar“ belgeselinin tamamı için: https://t.co/b2FndmrdYV" ifadelerine yer verdi.

Kızılelma'da 2. test de çok başarılı

 

Kızılelma, F-16'nın taşıdığı bombayı taşıyacak

 

ABD medyasında gündem 'Bayraktar Kızılelma'

 

Kızılelma ilk kez böyle uçtu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBILEN30 Ocak 2023 00:40

    Yirmi yıldan sonra yalnızca övündükleri iha ve siha. Şeker fab. kapat veya sat, kağıt fab. kapat, elekt. santrallerini sat., tekstil fab. sat sat babam sat. Bir fabrika,yapma. Sonra AKP olarak kala kala damadın fabrikasıyla öğün.

  • baran30 Ocak 2023 00:34

    Görende bu ülkede yalnızca bu dünyada iha ve siha bunlar yapıyor sanırsın. Fazla yükseklerde uçmayın uçmak bilmeyenlere o kadar küçük görürsünüz.

  • Ferit29 Ocak 2023 18:12

    Hesaplar sinsice olabilir !!!Bayraktar elinde tuttuğu kızgın kılıçla bir ülkenin savaş gücüne etki ediyor Bu karşı tarafı kızdırmaz mı Ben gurur duyuyorum kendi savunmamıza yaptıkları katkıyla Fakat başka ülkelerin savaş politilkalarının uzağında olmak lazım değil mi?Hatırlayalım biz fetö eliyle Rusya'ya düşman oluyorduk az daha .Şimdi Ukraynanın bukadar yağlama yıkama yapmasına hemen kanmamalı Bu gaz nedir Bayraktar textil firması değil bu kadar rahat politik davranmamalı Başımızı derde sokma ihtimalinden uzak durmalı Ben milli savunmamıza yaptıkları katkıyı ailece gösterdikleri vatan sevgisini alkışlıyorum ama dikkat diyorum

  • ASIM29 Ocak 2023 17:30

    Bu siha tiha ların teröristleri öldürmesi sezgin tanrıkulu ve bazı chp li millevekilleri hdp diğer 7 masayı rahatsız etmiştir.

  • baran29 Ocak 2023 11:25

    Bebecan,  Sezgin Tanrıkulu  Ayşenur Arslan ve diğer kılıç artıkları çatlayın çatlayabildiğiniz kadar!  

  • AHMET ÖZBIR30 Ocak 2023 00:52

    Hastasın sen. Ayakkabì yalayıcısı.

  • Mucise Reis : )29 Ocak 2023 09:14

    Çok fazla olayları üstlenmemek lazım. İsrail droneları, silahlı araçlarıda kullanıldı. ABd  malı.. Azerbaycandada aynı biçimde. Sadece tek başına Türkler ve Türkiye ön plana fazla çıakrtılmaya gayret ediliyor gibi. Savuma firması devletler arası anlaşmalara göre silah alım-satım yapmıştır.  Araçlar savunma amaçlıdır. Herhangi bir ülke hedef alınarak bu proje ve planlar uygulanmamaktadır. Nasıl ki ak-47  bugun ordu envanterlerınde, terör ve dreniş güçlerinde vb kullanılıyor, kullanılabiliyor etkin ve hafif silah... gelecekdede bir iha, siha, bayraktar, vb üretim etkin silah diye olaya baktırtmak  lazım. Türkiye tarafdır, Türkler Rus avlıyor, Türkler rusyanın malubiyetinde öncüdür vb kavramlar asla kabul edilmemektedir.. Bunu kesinlikle belirtmek gereklidir. Bizim üretim hatlarımız ve silahlarımız, bir ülkeye karşı değil, global dünya ve silah sanayınde oyuna dahil olmak için üretilmektedir. bu  önemli. rusya istedimi bayraktar ? putin talep etti mi ? mesela..

  • Ali dokunur29 Ocak 2023 06:56

    Hepsine dokunacağiz