E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUkrayna Rusya’daki petrol rafinerisini vurdu---

Ukrayna Rusya’daki petrol rafinerisini vurdu

Ukrayna Rusya’daki petrol rafinerisini vurdu
01 Nisan 2022 - 12:25 borsagundem.com

Rusya'da Belgorod valisi Vyaçeslav Gladkov, Ukrayna ordusuna ait helikopterlerin Rusya’daki petrol rafinerisini vurduğunu açıkladı

Rusya’da Belgorod şehrinin valisi Vyaçeslav Gladkov, yaptığı yazılı açıklamada, şehirdeki petrol rafinerisinde yaşanan patlama nedeniyle yangın çıktığını söyledi.

Yangının, alçak irtifada uçarak Rusya’ya giren Ukrayna ordusuna ait helikopterlerin saldırısı neticesinde gerçekleştiğini belirten Gladkov, rafineride yaşanan patlama nedeniyle ölü veya yaralının bulunmadığını kaydetti.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığından yapılan açıklamada, Ukrayna sınırına yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki rafinerinin yakınlarındaki sivillerin tahliye edildiği ve yangın söndürme çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Rusya gıda ihracatını sadece dost ülkelere yapacak

 

Rusya, yabancılardan kiralanan tüm uçaklara el koydu

 

Rusya Savunma Bakanlığı: Sivillerin tahliyesinde ateşkese uyuyoruz

 

ABD, Rusya'nın teknoloji sektörünü hedef alan yeni yaptırımlar açıkladı

 

Rusya ayçiçeği yağı ihracatına geçici kota getiriyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hehe01 Nisan 2022 17:11

    Yok yok rusyadada iq sikintisi mevcut lan mal adam kendi ulkesini koruyamiyor seni nasil vursun yemezler bence mazlumu oynama git abdden ders al la biraz bu isin babasi abd git bidon sana ders versin potin

  • Mucise Reis ;)01 Nisan 2022 14:27

    Barış hemen olmaz.Ukrayna silahlarını deneyecektir. Savunmada kalıp Rus saldırıları azalabilir ama bu sefer acaba silahlarım ile rusları çıkartabilirmiyim bazı topraklardan mantığı ile ukrayna bir yoklama yapacaktır. Hitler moskovaya geldiğinde tanlar bir yandan baküye gitti. amaç almanyadan gelmeyen lojistik ve petrol bakuden temın edilecektı yakıtı biten ağır zırhlılar terk edildi Almanla yuruyerek geri çeklmeye başladı. Amaç zırhlıların hareket kabiliyetini yavaşlatmak. zırhlılar yavaşalrsa işgal yavaşlar. Ruslar şehirlere girer ise, stalingrant gibi heryer ukraynalı canas kesin silahları ile vurulacaktır. Taktikler hep aynı, her binada 5 - 1 0 keskin nişancı 1  - 2 km mesafade kurulu beklıyordur. ama 1 km etkili alan 2 km çok sor 1,5 km orta mesafe oluyor. Askere gititk oğğlummm bedelli yapmadık :D

  • Sai01 Nisan 2022 14:01

    S400 S500 uyuyor muymuş. 40 kilometre az değil. Savaş cephesini bile koruyamıyorsa ukrayna moskovayı da vurabilir hipersonikle o zaman (olsaydı).

  • www01 Nisan 2022 13:17

    Bu işler karşılıklı